Звездни Компромати- Септември'25

• 302 699
  • 3 308
  •   4
Отговори
# 1 635
Съобщение за пострадалите от мрежата:

Заради подобни джигити, останалите нормални хора ще пътуваме със средната скорост на каруца или ще пълним бездънния джоб на държавата с глоби.

# 1 636
  • Down south
Ако има думи, които ми идват на ум, то те са "потресаващо" и "брутално"
И дано втората се чете в буквалното и значение, а не в "модния" и превод, който прочетох, че носел положителен заряд Close

За много от вас, утре е празник, децата тръгват на училище и би трябвало такъв ден да е зареден с положителни емоции.
Честит първи учебен ден!

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 05:12 от Daylily

# 1 637
Наградите Emmy от тази нощ :
Скрит текст:

И малко блясък от наградите Еми :
Скрит текст:

И още
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 08:34 от Веселяшка

# 1 638
Вуйчо едва ли ще тръгне да шофира между Варна и Шумен, по-скоро втория вариант - байчото от Шумен се прави на турбогъзар и го отнасят случайни хора. По-интересно е, че такава случка предизвиква толкова малко нищожно отразяване във влиятелните медии.

# 1 639
Четох, че тежката ръка на закона е наказала шофьора на ламборгинито с жестока глоба от 200 лв и 8 отнети точки.

# 1 640
  • София
Навсякъде пише, че е някакъв шуменски тъпанар с впечатляващ автопарк. Някой си Рижия, имал бизнес с алуминиева дограма. Вуйчо си влачи колите до Монако със специализиран превоз, няма да си ги троши по нашите пътища.

# 1 641
Наистина ли 200 лв. е била глобата???

# 1 642
Четох, че тежката ръка на закона е наказала шофьора на ламборгинито с жестока глоба от 200 лв и 8 отнети точки.

Пише се, че прегледите на пострадалите още не са приключили, да се установи колко са пострадали. Самата пътна полиция на място едва ли може да наложи кой знае какво наказание. Предполагам, че ще има дело за същинското наказание.

# 1 643
Ако е този Рижия, преди 2,3 месеца пак го бяха коментирали в нета с някаква зелена кола, мисля. Имам спомени за подобни постове.

# 1 644
Някой знае ли Савини със скъпите козунаци от Ванила Китчин (май така беше )дали перманентно живее в Италия вече и защо говори на детето си на италиански?
Много ми харесват сторитата и напоследък ,пуска как готви супер нормални неща с глутен и как тренира ....

# 1 645
  • Пловдив
Пише си за катастрофата в новинарските сайтове. Вярно, не се обяснява кой е гъзарят, но на мен например Рижия не ми е известен. Няма явно сериозно пострадали. Такива катастрофи стават много, само че повечето са без Ламборгинита.

Вуйчо бил на 61 години, този - на 56.

# 1 646
Савина не води ли някакви курсове в кулинарни академии в Милано?

Савина от Savini Gelato и Ваня от Vanilla Kitchen са две различни жени. На мен и двете ми идват малко в повече с тяхното самоизтъкване как на техните козунаци и сладоледи се крепи светът, но уважавам това, което правят и усилията им.

# 1 647
Савина не води ли някакви курсове в кулинарни академии в Милано?

Савина от Savini Gelato и Ваня от Vanilla Kitchen са две различни жени.
О ...да ! Грешката е моя ...две различни са ...
Савини явно живее перманентно в Италия ,щом на детето говори на италиански ,а на мъжа си на български...

# 1 648
Цветка екс Биометка показва дискретно деколте на кръщене. Тези кръщенета станаха доста еротични откъм дрескод напоследък
Скрит текст:

Тука с Жасито само да не паднат от позиране, сигурно затова има една мадама с гръб, да ги подпре, ако тръгне да се катурва композицията
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 09:23 от Beauty queen

# 1 649
Emmy Awards

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт