Звездни Компромати- Септември'25

• 303 086
  • 3 308
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Deutschland/HE
Със старата визия Богданска съм я виждала в две реклами в Германия, на Шпаркасе  и на Галерия Каухоф. Пускала съм снимки преди 5-6години.

# 1 621
Относно издръжката на семейство  Пепе-Карамански - Сано, майката на Антоанет Силвия е на акционер в Кооперация Панда и доколкото знам заема и ръководна длъжност в компанията.

# 1 622
Не, това не е вярно. Аз също я харесвах с нейния си нос де.
Но съм казвла и преди, работила съм с Александра, много пъти.
Сток моделите не печелят много, те не печлят абсолютно нищо от тези снимки по цял свят. Печели фотогафа, който има правата над снимката. Сток модела получава веднъж пари за сесията и то не особено много. Алекс отдавна спря да снима сток сесии, още преди операцията, защото парите са малко, а времето е много. Вероятно печели много, много пъти повече от инстаграм, реклами, водеща и подобни.
Снимките и със старата визия още се търсят де.
Но с новата визия печели много пъти повече пари. И аз да бях и аз щях да избера по-платената работа.

Аз я харесвах със старата визия. Красива е и сега, но разбира се подобенията си личат много, а на мен това не ми харесва. Обаче това се търси това предлагат инфлуенсърите. Дано отмине тая мода, дано!

Но не е вярно, че рекламодателите я харесват със старата визия повече. Прсото няма нейни снимки с новата визия да се продават, защото вече не се снима:)
Т.е., монетизира и инвестира Сашка в професията с новия нос? Ъпгрейдва се по актуалното, казваш. Модата ще мине, но други неща не. Ако беше имала малко повече акъл на младини, щеше сега да е супер известна, а не да си чешем езиците с това дали е кобилеста (а тя не е). Не само шанс, но и смелост се иска. Яд ме е, че можеше да е повече, а сама се съгласи да е от остаряващите с несполучливи корекции киборги.

# 1 623
Надали Петканова е сменила носа си, за да печели повече. Тя е много неуверена в себе си, който я следи в инстаграм знае, че цялото й лице е коригирано. Има филъри в брадичка, челюст, скули, под очите, има ботокс, има няколко реда екстеншъни, има 2 операции на гърдите. Говори се и че са й оформили хирургически пресата на корема, но нищо не е споделяла по тази тема.

Иронията е, че е неразпознаваема на повечето снимки и че пак й обработват носа за фотосесии, защото новият й нос е неестествено малък.

# 1 624
  • Sofia
Ралица Паскалева и мъж на сватба (но, ако не пишеше, че е тя, нямаше да я позная, прилича на Виктория Петрова):
Скрит текст:

Какво й е на известността на Петканова? Супер известна е вече (естествено на БГ ниво, за друго надали има възможности). Купува имоти, явно добре печели.

Всички празненства на моите деца са съобразени с техните желания и какво харесват, включително всякакви странни торти. Това не е конкурс, а детски рожден ден Simple Smile

# 1 625
Звездна публика на мача Canelo Alvarez vs Terence Crawford

Wiz Khalifa
Скрит текст:

Lizzo
Скрит текст:

Brenda Song и Macaulay Culkin
Скрит текст:

Charlie Sheen
Скрит текст:

Sofía Vergara
Скрит текст:

Mark Wahlberg
Скрит текст:

Josh Duhamel
Скрит текст:

Charlize Theron
Скрит текст:

Mike Tyson
Скрит текст:

Marc Anthony
Скрит текст:
Jason Statham
Скрит текст:

# 1 626
Чичо Чарли има поглед на човек, опознал всички пороци на тоя свят. Все едно е портретът на Дориан Грей, на който се отразяваха греховете му. Брр.

# 1 627
Много кофти остарява Чарли. Не че някога е бил някакъв страхотен мъжкар, ама беше хубавичък в "Смотаняци", но и много млад тогава. Сега има вид на измършавял чичак-пияндурник.

# 1 628
Чичо Чарли има поглед на човек, опознал всички пороци на тоя свят. Все едно е портретът на Дориан Грей, на който се отразяваха греховете му. Брр.
Колко му е да се заглади ънкъл Чарли? Ще видите като се заглади и изпъне и той!

# 1 629
  • София
Наистина ли някой вярва, че семейство с 4 деца се издържа от баби и дядовци. За мен Пепето явно си докарва добри доходи от инфлуенстването. Те така или иначе не демонстрират кой знае какъв стандарт. Сватбата и таговете го доказват.

# 1 630
Пепе вади много добри пари и то консистентно през последните поне 7 години. Дори в ранните години на инфлунсърството нейния образ доминираше и буквално ежедневно бълваше реклами. Отделно баща й е предприемчив и от години отдава под наем апартаменти в Банско през зимата плюс каравани лятото на морето. Пепе не е мързелива и не е спряла да работи

Карамански обаче изглежда много мързелив, уж диджей, ама няма участия, уж отвори заведение, ама след 2 месеца го затворил. Сега щял да отваря дюнери в Рударци, където живее семейството на Пепе.

# 1 631
Първият концерт във Ватикана - Grace For The World

Andrea Bocelli
Скрит текст:

Pharrell Williams
Скрит текст:

Naomi Campbell
Скрит текст:

Jennifer Hudson
Скрит текст:

John Legend
Скрит текст:

шоу с дронове
Скрит текст:

# 1 632
  • София
Относно издръжката на семейство  Пепе-Карамански - Сано, майката на Антоанет Силвия е на акционер в Кооперация Панда и доколкото знам заема и ръководна длъжност в компанията.

Няма такава информация в Търг.регистър. Била е съдружник с малък процент и е излязла отдавна...

# 1 633
Ако изгледате документалния филм за Чарли Шийн на Нетфликс, ще разберете защо изглежда така. Даже изглежда учудващо добре за колосалните количества наркотици и алкохол, които са преминали през организма му.

# 1 634
О, ясно ми е защо изглежда така, просто има много клет вид за такъв, дето едва е смогвал да си вдига гащите и е имал славата на плейбой.

Ламборгини, ръчно производство в само 78 броя в цял свят, което при закупуването е струвало 2,8 млн.лева, а понастоящем цената му е около 1 милион, се е размазало на изхода на Варна. Из нета се говори, че колата е на Вуйчо. Други твърдят, че е на някой си Веско Василев - предприемач от Шумен. Компанията му е лидер в сферата на алуминиевите профили. Шофирана била от 56 годишен мъж. Няма тежко пострадали. Преди месец същия автомобил е сниман в Монте Карло. Вуйчо не го ли наобиколи региона наистина преди месец с Валка?
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 09:28 от DiaMia

Общи условия

Активация на акаунт