Звездни Компромати- Септември'25

• 310 893
  • 3 308
  •   1
Отговори
# 180
А Богданска с ква идея и цел е там?

# 181
Мислех, че Венета ще е нахъсана като се връща на екран след толкова време. Вчера за Малък Тошко, днес - само с мъже до 40 г.  била, реве, пищи. Не знам дали ще изкара и сезона.

# 182
А Богданска с ква идея и цел е там?
И аз все това се питам, но тя поне с хубаво ни представя, не като ония други недоразумения

# 183
  • До морето
Мила ми, Венето!

Ос*а се! Извинявам се, че за миг допуснах, че може би, може би в теб има капка морал и професионализъм!
Никога, никога не си била по-близо до дъното, колкото днес. От тук нататък не интервютата ти с чалгарки в Горещо, не булеварднните ти жълто-кафяви романи, не историите как си правила св*рки на Ванко 1 в кола пред Народното събрание ще са това, за което ще се говори когато стане дума за теб! Името ти ще се свързва с това ужасяващо долнопробно подобие на интервю, което направи с жена, заради която всеки ден умират хора!!!
И понеже знам, че вярваш във врачки, баячки, енергии и прераждания........трябваше да помислиш повече!

# 184
Boho chic, подписвам се под мнението ти.

# 185
  • София
Венета е отчаяна, жалка, истерично сълзлива и емоционално нестабилна. Предполагам, я тресе сериозна менопауза. Онова чучело така или иначе не можа да вземе думата от леля Венета, която рева за раждане отпреди 17 години, така че много добре се получи даже. Цялото "интервю" беше абсолютно нелепо и трагично.

# 186
Видях , че сте камили снинки на Симона Кръстева , ами същата рокля 1:1 имаше на Elisabetta franchi преди 7-8 години … много странно

# 187
  • Glasgow
Да, Венета или не е добре с нервите или изигра този цирк да отмести фокуса върху себе си. Каквато и да беше причината, не беше за сутрешния ефир.

# 188
  • Пловдив
Преди обед се превърна в електонен парцал.
Няма такава халтура.

# 189
  • софия
гошето тошев се официализира в групата на чалга културтрегерите. До слави, халваджиян и сие.

# 190
Симона Кръстева в една компания с Фархана Боди, която ми е леко неприятна, но пък се води модна икона...
https://www.instagram.com/farhanabodi/

# 191
  • София
Впечатлена съм колко хора имат възможност и желание да гледат някакво треторазрядно предиобедно предаване.

Много е хубава Богданска, има осанка и хваща окото. Писна ми да гледам Хайди Клум по такива събития, нека има свежи попълнения.

# 192
Тъй, тъй.
Венета чак се разрева.
Не съм очаквала нищо, но това беше даже по-зле.
Eee,  затова не плащам за българска телевизия. Това щяха да бъдат най-трудно преглътнатите 10 евро.
Но, с удоволствия чета тук, защото българската майка никой не може да я излъже.

# 193
  • София
Симона Кръстева в една компания с Фархана Боди, която ми е леко неприятна, но пък се води модна икона...
https://www.instagram.com/farhanabodi/
Тази Фархана същата ли е, която участваше в Dubai Bling? И на мен ми е антипатична, както и повечето в това "риалити".
Тази Симона откъде има този стандарт на живот? Научих я от темата, разбрах, че се подвизавала в БНТ, но като я гледам в ИГ, ми се струва, че не ще да е от телевизията-майка този живот, който води.

# 194
  • До морето
Тази Симона е онази класната дама, дето се беше пуснала по сиси ли?

Общи условия

Активация на акаунт