Звездни Компромати- Септември'25

• 249 855
  • 2 781
  •   79
Отговори
# 2 310
Мъск е заплашвал Уорнър брос, че ще ги срине със земята, когато те са решили да отрежат ролята на Амбър от втората част на Аквамен. Според мен тя го държи с нещо далеч по-уличаващо от нежелано дете. В противен случай щеше да и подхвърли някаква издръжка и да си свирка. А Амбър, както знаем, много обича да записва половинките си тайно. Кой знае на какво се е натъкнала. На хартия може и да е банкрутирала, но иначе си живее повече от добре.

# 2 311
Никакъв гений не е Мъск, инвеститор, купувач на фирми и борсов играч - да.

# 2 312
Сега да очакваме следващия "Мъск" от децата, което  е трудно постижимо повторение, но надежда сигурно го топли. Защо да се размножава толкова иначе.

# 2 313
  • 🌊
Понякога дори не е желание за наследник на великото дело, колкото самоубедеността, че твоите гени са невероятни и трябва да населиш земята с тях.
Сега вярно има мъже като Ник на Марая, дето си е сериен оплодител, но там за мен е по-скоро "ееее без кондом е по-яко".

# 2 314
"One Battle After Another" представяне пред The Film Society of Lincoln Center

Leonardo DiCaprio
Скрит текст:

Benicio del Toro
Скрит текст:

Sean Penn
Скрит текст:

Teyana Taylor
Скрит текст:

Chase Infiniti
Скрит текст:

Regina Hall
Скрит текст:

# 2 315
  • Glasgow
Като бях млада колко ми харесваше визуално Бенисио Дел Торо, сега е като Върколака

# 2 316
  • Пловдив
Понякога дори не е желание за наследник на великото дело, колкото самоубедеността, че твоите гени са невероятни и трябва да населиш земята с тях.
Сега вярно има мъже като Ник на Марая, дето си е сериен оплодител, но там за мен е по-скоро "ееее без кондом е по-яко".
Мъск че е откачен, откачен е, обаче и мнението, че естественото, вградено у човека желание да имаш повече деца от твоята "кръв" се мотивира от съзнание за велико дело или съвършени гени, е толкова наивно далеч от истината, меко казано, че няма накъде.

# 2 317
Аз пък харесвах Шон Пен, ама и той е остарял много...

# 2 318
Kevin Costner 💚
Скрит текст:

# 2 319
  • Пловдив
Така, де, гениален такъв. Wink
Как се става иначе най-богат в света...

# 2 320
След корекциите Богданска е заприличала на Глория, певицата.
Скрит текст:

# 2 321
  • 🌊
Мъск че е откачен, откачен е, обаче и мнението, че естественото, вградено у човека желание да имаш повече деца от твоята "кръв" се мотивира от съзнание за велико дело или съвършени гени, е толкова наивно далеч от истината, меко казано, че няма накъде.
Мъск явно доста са му вградили от това желание.
Musk has been a proponent of using IVF for family expansion and has a goal of increasing the global population, according to Business Insider. In 2022, Forbes noted that Musk took an "engineering approach to reproduction," highlighting his use of IVF and surrogacy for his children.
Тук не говорим за семейство, което иска да има повече деца, защото се обичат, а за сериен оплодител, който си предлага спермата и на приятели, че да са с неговите гени

# 2 322
Така, де, гениален такъв. Wink
Как се става иначе най-богат в света...

Биха го вече. Има друг най-богат в момента. Лари Елисън, основател на Оракъл го изпревари. Но се мени динамично, де.

# 2 323
Може да сте го показвали:
Драго Чая

Буквално се е стопил, станал е кожа и кости. Той май си прави бариатрична операция като Геро, но наистина много е отслабнал, даже прекалено. Снимките не пресъздават изпъкналите скули и краката като солети обути в тоя клин.

# 2 324
Нека се порадва Драго! Типично поведение на всеки който е драстично отслабнал. Клинове, прилепнали блузки, детски размери....Сега му се е паднало. И пак стана ехиден и заядлив. Вдигна рязко самочувствието

Общи условия

Активация на акаунт