Звездни Компромати- Септември'25

• 244 661
  • 2 709
  •   20
Отговори
# 2 325
Богданска беше толкова красива и естествена жена. С нелепите си кореции не просто се загрози, но тотално се обезличи. Всеки път като я видя не мога да я позная.

# 2 326
Драго Чая преди години като остслабна пак заливаше ефири и списания със себе си. Последно като беше дебел се криеше зад едно огромно бюро в ефир, дето едвам го скриваше.

# 2 327
  • гр.Пловдив
Изобщо не им отива такава слаботия на Геро и Драго..състарява ги с едни 15г и нямат този чар и харизма

# 2 328
Интересното е, че след тия бариатрии, и Геро, и Драго, изглеждат като след дълго боледуване. Някак нямат здрав вид, не излъчват жизненост и енергичност, кожата е някак посивяла, пребледняла, изглеждат болнави. Странни са ми.

# 2 329
И ужасно свадливи и депресирани, уж доволни от резултата, а толкова криви и неразбрани и целия свят им виновен и те не знаят за какво.

# 2 330
И ужасно свадливи и депресирани, уж доволни от резултата, а толкова криви и неразбрани и целия свят им виновен и те не знаят за какво.
Може би, защото при все операциите, не са по-атрактивни, а обратното-състарени. Дано поне са по-здрави!

# 2 331
  • Viena
Аз мисля,че сега изглеждат досто по-добре от преди.

# 2 332
  • Sofia
Хранят се минимално и имат липса на витамини,минерали и т.н.

# 2 333
  • София
Е, те са си свадливи и от преди това, то си е характер Simple Smile

# 2 334
  • София

И със сигурност много по-здрави!

# 2 335
  • Sofia
Мая Бежанска и дъщеря ѝ
Скрит текст:

# 2 336
Аз не мисля така. Но със сигурност е ок, ако са по-здрави. Специално Чаят сигурно ще се коригира скоро, за да премахне последствията по козметичен ред.
Като заговорихме за подобни операции, и Люси Иларионов ли ви изглеждаше подмладен след такава? Изморен и измъчен вид имат и тримата за мен.

# 2 337
  • Viena
Но,те са били над 200кг.сто на сто с много заболявания от теглото.Нямат недостиг или липса на витамини и минерали,защото водещи фирми вече имат продукти за след този вид бариегрични операции.И да,по-здрави са 100% .

# 2 338
  • Пловдив
Чак над двеста едва ли са били.
И на мен не ми изглеждат свежи в лицата, но във всички случаи това се компенсира от вида, ако не и от здравето на тялото.

# 2 339
Над 200 не са били в никакъв случай, но със сигурност са имали доста здравословни проблеми заради теглото си. Иначе за мен сега изглеждат зле - състарени и като болни.

Общи условия

Активация на акаунт