Звездни Компромати- Септември'25

• 258 071
  • 2 862
  •   62
Отговори
# 2 820
Аз призовавам Икономическа полиция да не спи и да провери произхода на средставата на двамата чалгари за автопарка, който имат.

# 2 821
То да беше само автопарка... В Плаза е достатъчно да прокараш пръст по равна повърхност в тоалетните и си си осигурил една доза безплатно. И всички го знаят това, но "никой не го знае", нали!
И 😁
Скрит текст:

Фейсбук днес е много щедър
https://www.facebook.com/share/v/1Jddjbx8ke/

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 12:09 от DiaMia

# 2 822
  • In The Middle Of Nowhere
Чистене на имидж в платен репортаж по нова тв. Рано сутринта ни занимават с прогнилия константин, който не може и качествено да шикалкави даже. Опитва се да изкара хората идиоти, че не са разбрали правилно важното клипче и май наистина ще се окажат такива, защото и тази му простащина ще замине в канала като и другите.
Нищо няма да стане и този път, ще плати колкото трябва, а хората си го обичали раЗираш ли. Любимец бил..пффф.

# 2 823
  • Пловдив
Иво Аръков по нова с гривничка на ван клийф. Изглежда много смешно като цяло с гелосаната косичка.

# 2 824
Лейди Гага за рождения ден на любимия, който става на 42🎂🥂
Скрит текст:

Безумно щастлива е Лейди Гага❤
Ето какво споделя :
“Честит Рожден Ден на моя сладкиш! (Или както там се превежда honey🙈)!
Надявам се тази 42 година да е най-добрата в живота ти - постигнал си толкова много и се гордея с теб всеки ден - безкрайно благодарна съм на деня, в който си се родил и той ще бъде винаги много специален за мен!Това е любимия ми ден в годината! Хладен и почти дъждовен, дълга разходка, разменени празнични усмивки и много смях, споделена ангелска торта с шоколадов сироп! Дори козичката знае колко щастлив е рождения ти ден за мен! Обичам те!”

# 2 825
Ама че снимка е качила Лейди Гага. Тя се е вкопчила в него като кърлеж, той с ръка в джоба... Cry

# 2 826
Лидл днес са пуснали купон с Мони Николов Heart Eyes

# 2 827
Гледаме мача с Чехия! Страхотни момчета! Мони и Алекс имат огромно бъдеще, браво и на родителите им, гордост!

# 2 828
Аз призовавам Икономическа полиция да не спи и да провери произхода на средставата на двамата чалгари за автопарка, който имат.
Никой нищо не проверява … и няма и да провери … освен ако не е обикновен човек !!

# 2 829
Скрит текст:
💪 🇧🇬 💪 🇧🇬

# 2 830
Ау Никитата си продават къщата, която правиха в предаването с Алекс К. Изскочи ми реклама: 2 150 000Е, в която въздухът даже се превръщал в изкуство.. Thinking
FB reel: https://www.facebook.com/share/r/19gwimJdAM/
Обява: https://www.luximmo.bg/bulgaria/oblast-sofia/bistritsa/luksozni- … -v-bistritsa.html

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 11:30 от MonicaGeller

# 2 831
Joy брокерчето е Топ. Частта как се съзерцава в огледалото ми е любима.

Другото е пълна пародия, както и всичко в нашата мила родина..

# 2 832
На исторически финал сме! Браво на децата! Чудесно поколение във волейбола си имаме!

# 2 833
  • София
Слава Богу, че България има и момчета като волейболистите! Страхотна победа! Страхотни млади хора! 🇧🇬
Гледам интервю на Александър Николов на английски език. Невероятен! Всички са страхотни!
Отдавна не съм се вълнувала така за спортни събития!

# 2 834
Скрит текст:
Великолепни!
Гордеем се с вас!💪🇧🇬💪🇧🇬💪🇧🇬💪

Общи условия

Активация на акаунт