Звездни Компромати- Септември'25

• 273 547
  • 3 045
  •   21
Отговори
# 3 000
Спомням си сцена от един скандинавски филм. Общинска съветничка и гаджето й вечеряха и той се опита да й каже тя да черпи, даже може със служебни пари. Жената го отряза, че всеки един неин разход е обществено достояние на някаква страница на общината и няма да се издъни никога. За една вечеря ставаше дума, не за пирончета и бяло...

# 3 001
Брех, Диона била грамотна. За мен това е шока.. че се такова за пари и бяло е ясно.

# 3 002
Daniel Day-Lewis, на 68, с блестяща актьорска кариера и три спечелени Оскара за най-добър актьор в тези три невероятни филма :
Скрит текст:
След 8 годишно отсъствие от киното, се завръща на снимачната площадка във филма Anemone на сина си, Ronan Day-Lewis.
Ето Даниел на пресконференция в Lincoln Center, заедно със сина си и Sean Bean, в навечерието на премиерата на Anemone:
Скрит текст:

Ronan Day-Lewis, режисьор на Anemone

Шон Бийн

4та номинация за Оскар за талантливия ирландец💪 за играта му в Anemone🙌

# 3 003
  • Пловдив
Аз "бяло сладко" наричам едно сладко, което купуваме по пътя за Бачково. БоШке, наистина си помислих, че такова имат предвид...
То наистина има название "бяло сладко" - сладко само от захар; това сладко обаче е бЕло.
Не че не може и да е изфабрикуван чатът, обаче някак като ги знаем и Дионите, и тия от листите, е съвсем за вярване. Sad

# 3 004
Чата е труден за фабрикуване... кой ще го измисли чак толкова добре Simple Smile

А и човекът е адвокат. Едва ли дори жълти медии ще рискуват да натопят безпричинно точно адвокат, нали.

# 3 005
Тоя даже я следва в инстаграм 😆
Голяма излагация, не съм очаквала нещо различно. Точно най-малките пионки крадат най-безочливо от народа.

# 3 006
Тук кражбите изглеждат в колосални размери. Веднъж 30 к за клип, после 28 к за пиронче, а отделно момчето Краси от София носи кеш 10 к, защото няма как по банка (какво неудобство за милите хора, дето парите ги нямат за нищо явно)

# 3 007
  • Glasgow
Защо ми се струва, че Иво и Свилен ще имат обаждане от Шиши🫣

# 3 008
Останалите спонсори на Диона и те сигурно треперят, горките.

# 3 009
  • Deutschland
В една нормална държава щеше да стане чутовен скандал и да има разследване.
Ни най-малко не се съмнявам, че чатовете са истински. Познавах едно време добре тия среди, защото съм работила в община в България. Няма такова дъно.

# 3 010
Има една снимка с ИИ, но то си личи - двамата в някакво заведение седнали "уж".
Този е толкова тъп, че не се сеща, че всеки може да провери дадена снимка дали е направена с ИИ . А то си личи, че е истинско.
В сайта пише, че ще пускат и видеа, които тези двамата са си снимали.
Иначе във фейсбук е "голям мъж" , а отдолу клакьорите около него го подкрепят.
Трагедия е просто!

# 3 011
Флора е направила клипче за Кп и веднага са започнали реакциите
Скрит текст:
Коя е тази Флора? Спрягаха я вчера под една публикация със снимка за откраднато колело.

# 3 012
Оффф, с това бузесто момченце Иво даже имаме общ приятел.😁 Можем само да гадаем, какво се случва по високите етажи, защото този е от ниските. Впрочем знаем-живот в Дюбай, шанели и картиета.
Четох някои неща, типичен мазен лицемер. Говори за един друг политик, че бил "скандален и несериозен".

# 3 013
Jessica Alba
Скрит текст:

# 3 014
  • Down south
Оффф, с това бузесто момченце Иво даже имаме общ приятел.😁 Можем само да гадаем, какво се случва по високите етажи, защото този е от ниските. Впрочем знаем-живот в Дюбай, шанели и картиета.
Четох някои неща, типичен мазен лицемер. Говори за един друг политик, че бил "скандален и несериозен".
Подобни изнесени "неща" злоупотреби и т.н. дали имат последствия?
Дано!

Общи условия

Активация на акаунт