Звездни Компромати- Септември'25

• 302 657
  • 3 308
  •   6
Отговори
# 1 545
  • Sofia
Марина Кискинова 💍
Скрит текст:

# 1 546
  • До морето
Наистина се надявам този пост на Бачорски да е платен и да рекламира нещо си свързано с инвестиционното злато.

# 1 547
При Бачорите празно няма. Хем да се похвали колко са щедри рода и приятели, хем реклама прави…
Наистина се надявам този пост на Бачорски да е платен и да рекламира нещо си свързано с инвестиционното злато.

# 1 548
Разбира се, че е рекламен постът, тагнат е, даже се чудя за какво се носи тук поредната им реклама. Много са се изсилили с тези банкноти от 500е, от 2018 не се печатат и хич не се намират лесно... Пак от комплекта Монополи сигурно, както доларите с еднакъв номер.

# 1 549
  • София
Omar Sy има разкошен сериал по Нетфликс, Lupin, вдъхновен от романите за Арсен Люпен. 3 сезона май изкараха. Ние семейно сме големи фенове и екскурзията ни в Париж тази година беше с обиколки наместа от филма Joy На всяка забележителност си припомняхме какво се е случило. Останаха и още, за следващ път.

# 1 550
Бачорски рекламира Тавекс. По принцип в България същите продукти могат да бъдат намерени и по-изгодно, което при сегашните цени на инвестиционното злато си има значение.

# 1 551
Omar Sy

Среща Елен още през 90те, заедно са оттогава и имат 5 деца, родени между 2001 и 2017.
След невероятния успех на Недосегаемите през 2011 (по истински случай), видян от 20 милиона  французи за няколко месеца, Омар и Елен решават да заживеят отвъд океана и го правят още през 2012г.
Снимал се е в 4-5 американски филма там през годините, но така и нито съм чувала за тях тук, нито съм ги гледала.
Малко по малко, започва да се връща във Франция за разни събития като Олимпийските игри или разни модни дефилета.
Успешно заснема и два фр. филма, за които чух ласкави отзиви : French lover и Dis-moi juste que tu m’aimes (Просто ми кажи, че ме обичаш) в последната година.
Оказва се, че е снимал средно по филм на година, откакто напусна Франция, но без никога да се доближи до феноменалния успех на Недосегаемите.
Елен го напуснала веднъж през 1999, но той се борил да си я върне и понеже чувствата били взаимни, не съжалила, че се събрали.
Тя е тази, която създава уюта в дома и го крепи. Омар отсъства заради снимки, но домът е неговия пристан.
Има корени от Сенегал и Мавритания, които не забравя и ходи там поне веднъж годишно.
Най-голямата им дъщеря, Selly, е успешна фотографка и от години живее в Амстердам. Родена е в един ден с Омар, на 20/01, но той през 78, тя - през 2001.
Второто им дете, Sabah, родена три години по-късно, се изявява на музикалната сцена, пее добре без до момента да е издала албум.
Синът им,Tidiane, роден през 2007, е доста добър на баскетболния терен и тренира в тази насока, като и дефилира като модел за френско-канадска модна марка. С 2 см по-висок от баща си (192см), има съвсем манекенски мерки, наистина.

Скрит текст:

На Ролан-Гарос, на 7/06/25

Лято 2024 покрай Олимпийските игри

С дъщерята Sabah и сина Tidiane на дефиле на Louis Vuitton през юни 2024

Selly и Sabah

Със сина Tidiane

Сина с приятелка

Омар със Selly, родени в един ден

Най-малкия син

С най-малката дъщеричка

Поправих името на Кристен, моя грешка🙈
Забравих за Паническата стая, така и не го гледах навремето😅

Пропуснах и сериала Lupin, така и не съм го гледала и него🙈 Но изглежда успешен💪

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 09:56 от Веселяшка

# 1 552
И аз харесвах Марина Цекова, докато не я видях как се мазнеше и лензеше на Анелия, когато я бяха поканили в Нова след пътния инцидент.

Сутринта по бтв имаше интервю с Радина Червенова по повод издаването на нейна книга.
Разкошна жена! Дано здравословните проблеми са зад гърба й.
Баш за това интервю на Цекова говоря и аз, не мога да я дишам от тогава.
Радина е страхотна жена. Не съм чела книгата й, но от лицата от екрана от моето детство, май само тя не се направи на караконджул. Да е жива и здрава!

# 1 553
Айде Анелия при Мон дьо

# 1 554
Omar Sy има разкошен сериал по Нетфликс, Lupin, вдъхновен от романите за Арсен Люпен. 3 сезона май изкараха. Ние семейно сме големи фенове и екскурзията ни в Париж тази година беше с обиколки наместа от филма Joy На всяка забележителност си припомняхме какво се е случило. Останаха и още, за следващ път.

Точно щях да се включа за този сериал, страхотен е. Следвам го в Инстаграм Омар, много го харесвам, макар и нищо да не разбирам от френския.
Мисля си аз за една екскурзия до Париж, мечта ми е от ученичка.

# 1 555
И каква е тя?

# 1 556

Усвоява проекти, занимава се с продуцентство, реклама и пр.

# 1 557

Точно щях да се включа за този сериал, страхотен е. Следвам го в Инстаграм Омар, много го харесвам, макар и нищо да не разбирам от френския.
Мисля си аз за една екскурзия до Париж, мечта ми е от ученичка.

И мен ме забавляваше този сериал миналата или по-миналата зима, не помня. Много хубаво направен и с удоволствие си го пусках вечер. А пък идеята за обиколка на Париж по сериала е направо топ! Готино е, че има и други фенове тук Simple Smile
Иначе аз от Недосегаемите го видях и запомних, но нещо не попадах на нови филми с него. Явно е снимал и ще трябва да потърся специално.

Веселяшка, мерси за информацията Simple Smile. А как се произнася името му - Су или Си, или Сай?

# 1 558
Nicky Hilton на alice + olivia by Stacey Bendet Fashion show
Скрит текст:

# 1 559
  • София
Тоя Бачорски как така стана толкова известен и досаден? Очаквам и от чешмата да потече. Навсякъде е. Сега и в Traitors ще участва. Голяма досада.

Общи условия

Активация на акаунт