Звездни Компромати- Септември'25

• 302 386
  • 3 308
  •   4
Отговори
# 1 560
Omar Sy има разкошен сериал по Нетфликс, Lupin, вдъхновен от романите за Арсен Люпен. 3 сезона май изкараха. Ние семейно сме големи фенове и екскурзията ни в Париж тази година беше с обиколки наместа от филма Joy На всяка забележителност си припомняхме какво се е случило. Останаха и още, за следващ път.

Точно щях да се включа за този сериал, страхотен е. Следвам го в Инстаграм Омар, много го харесвам, макар и нищо да не разбирам от френския.
Мисля си аз за една екскурзия до Париж, мечта ми е от ученичка.

И мен ме забавляваше този сериал миналата или по-миналата зима, не помня. Много хубаво направен и с удоволствие си го пусках вечер. А пък идеята за обиколка на Париж по сериала е направо топ! Готино е, че има и други фенове тук Simple Smile
Иначе аз от Недосегаемите го видях и запомних, но нещо не попадах на нови филми с него. Явно е снимал и ще трябва да потърся специално.

Веселяшка, мерси за информацията Simple Smile. А как се произнася името му - Су или Си, или Сай?
И аз очаквам следващ сезон ?! Sad

Относно Бачорски … не съм виждала някой сериозен бизнесмен (изобщо) да участва в толкоз знайни и незнайни предавания/халтурки !!

# 1 561
Kristen Bell, Adam Brody, Justine Lupe , Timothy Simons и Jackie Tohn на Netflix 2025 Emmys Toast
Скрит текст:

# 1 562
  • Бургас
Сано се беше хвалил с някакъв много печеливш бизнес в едно интервю, попадала ми е реклама за курсове за снимане и продаване на видеа, има фирма за развитие на you tube канали, отделно реклами, халтури и тн, мисля, че той основно финансира семейството

# 1 563
До DiscoBiscuit

Виж, не съм най-удачния източник на информация що се отнася до Omar Sy (Sy се произнася Си), то си пролича🙈
След Недосегаемите, като замина за Ел Ей, не съм го следила.
Всичко съм пропуснала почти, сега рових специално из Нета да се информирам.
И след като писах, влязох в акаунта му и виждам колко е активен там и как стотици хиляди го следват.
За Lupin, не съм го гледала, може би ще трябва да наваксам🙈
Просто съм с предубеждение към фр. сериали като цяло, след като HPI ме втрещи и си останах само с първия сезон.
Но кримки за сериали явно са по-удачни, специално при французите, оттам и успеха на Арсен Люпен.
Ако те интересува нещо конкретно за Омар, да преведа, само попитай!
Че гледам сто неща в момента и фр. сериали наистина са на опашката🙈 Щом чак сега подхванах успешния Brocéliande, смятай! Но никога не е късно…

Скрит текст:

Омар си партнира с друг гениален артист, James Thierrée, внук на Чарли Чаплин, невероятен клоун с луд артистичен талант, явно наследен от дядо му🙌

Двамата с Джеймс са страхотни тук!

Двама негови кумири, Мандела и Мохамед Али❤

С Виржини Ефира

Благодарност към 70те милиона зрители по света, гледали Lupin по Нетфликс🙌

Дипломирането на Sabah

Признание за работата му по Lupin

Връщане към корените❤
С майка му в Сенегал

Мъж на годината 2021 в Германия

10 г от Недосегаемите
Специална прожекция, 2021

Афиши на филма на множество езици❤🎬❤

Спортен вайб с Кери Уошингтън

На всеки 6ти октомври, поздравява своята Кралица Лъвица Елен с рождения й ден🎂
Тя е тази, която държи семейството и без която Омар би бил изгубен.
Запознават се случайно.
Той имал среща, « date », с нейната съквартирантка, която обаче му връзва тенекия и той, без мобилен телефон тогава, звъни от една тел. кабина и Елен се появява да го упъти, че не познавал добре квартала.
И още като я видял, се появила нещо като моментна реминисценция, виждаш този човек за първи път и в същия момент чувстваш, че сякаш винаги си го познавал и даже се виждаш с него в бъдещето.
Това се случило тогава с 19 годишния Омар като видял Елен. И го държи и до днес.

В Журито на Кан миналата година

Откриват кино, носещо името му в Trappes, парижкото предградие, където е израстнал
(заедно с комика Jamel Debouzze).

# 1 564
Katie Holmes на FFORME S/S26 Show по време на Седмицата на модата в Ню Йорк
Скрит текст:

# 1 565
До DiscoBiscuit

Виж, не съм най-удачния източник на информация що се отнася до Omar Sy (Sy се произнася Си), то си пролича🙈
След Недосегаемите, като замина за Ел Ей, не съм го следила.
Всичко съм пропуснала почти, сега рових специално из Нета да се информирам.
И след като писах, влязох в акаунта му и виждам колко е активен там и как стотици хиляди го следват.
За Lupin, не съм го гледала, може би ще трябва да наваксам🙈
Просто съм с предубеждение към фр. сериали като цяло, след като HPI ме втрещи и си останах само с първия сезон.
Но кримки за сериали явно са по-удачни, специално при французите, оттам и успеха на Арсен Люпен.
Ако те интересува нещо конкретно за Омар, да преведа, само попитай!
Че гледам сто неща в момента и фр. сериали наистина са на опашката🙈 Щом чак сега подхванах успешния Brocéliande, смятай! Но никога не е късно…

Скрит текст:

Омар си партнира с друг гениален артист, James Thierrée, внук на Чарли Чаплин, невероятен клоун с луд артистичен талант, явно наследен от дядо му🙌

Двамата с Джеймс са страхотни тук!

Двама негови кумири, Мандела и Мохамед Али❤

С Виржини Ефира

Благодарност към 70те милиона зрители по света, гледали Lupin по Нетфликс🙌

Дипломирането на Sabah

Признание за работата му по Lupin

Връщане към корените❤
С майка му в Сенегал

Мъж на годината 2021 в Германия

10 г от Недосегаемите
Специална прожекция, 2021

Афиши на филма на множество езици❤🎬❤

Спортен вайб с Кери Уошингтън

На всеки 6ти октомври, поздравява своята Кралица Лъвица Елен с рождения й ден🎂
Тя е тази, която държи семейството и без която Омар би бил изгубен.
Запознават се случайно.
Той имал среща, « date », с нейната съквартирантка, която обаче му връзва тенекия и той, без мобилен телефон тогава, звъни от една тел. кабина и Елен се появява да го упъти, че не познавал добре квартала.
И още като я видял, се появила нещо като моментна реминисценция, виждаш този човек за първи път и в същия момент чувстваш, че сякаш винаги си го познавал и даже се виждаш с него в бъдещето.
Това се случило тогава с 19 годишния Омар като видял Елен. И го държи и до днес.

В Журито на Кан миналата година

Откриват кино, носещо името му в Trappes, парижкото предградие, където е израстнал
(заедно с комика Jamel Debouzze).

Непременно го гледай … страхотен е сериала !!

За Саното може да предполагаме че
изкарва по-голямата част от доходите , но за младото семейство идеше реч Simple Smile

# 1 566

В кое школо ще са малките Бачори?

# 1 567
Скоро съвсем случайно гледах Омар Си, неизвестен за мен до момента, в някаква много приятна комедия, в която играеше френски полицай, командирован в Америка. Веднага ми направи впечатление, много чаровен и приятен!

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 15:09 от DiaMia

# 1 568
Една анти реклама на небезизвестните червила и моливи, които НиЛо-то рекламира. Вижда се как има филтър, докато я плякат..

https://www.facebook.com/share/r/1LNwZJK9LZ/?mibextid=wwXIfr

# 1 569

St. George са. Или поне момиченцето

# 1 570

Само момичето ще е предучилищна.Мисля,че училището е Свети Георги.

# 1 571
Ее, Свети Георги. Незабравимите речи на Кремена Пенева.

# 1 572
  • Наблизо
За мафиотското синче се говореше,че вдовицата и дъщерите са получили всичкото кърваво имущество.Той и майката са взели апартамент и някакъв магазин.Ако имаха пари,щеше да си проличи в началните 2000,Нели работеше и беше навсякъде и не показваха кой знае какъв стандарт.Нещата се промениха като тя се хвана със Сано.
Иначе младото семейство го издържа свекъра и Балон Пепон.

# 1 573
За мафиотското синче се говореше,че вдовицата и дъщерите са получили всичкото кърваво имущество.Той и майката са взели апартамент и някакъв магазин.Ако имаха пари,щеше да си проличи в началните 2000,Нели работеше и беше навсякъде и не показваха кой знае какъв стандарт.Нещата се промениха като тя се хвана със Сано.
Иначе младото семейство го издържа свекъра и Балон Пепон.
А за дъщерите и вдовицата знае ли се нещо или харчат милионите инкогнито някъде по Света?

# 1 574
Off-White fashion show по време на Седмицата на модата в Ню Йорк

Ciara
Скрит текст:

Mary J. Blige
Скрит текст:

Iris Law
Скрит текст:

Paris Jackson
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт