Звездни Компромати- Септември'25

• 304 147
  • 3 308
  •   4
Отговори
# 1 530
  • Down south
Ааа, това е стряскащо.
И сватбата, и декорите Close

# 1 531
Michael Kors Fashion Show на Седмицата на модата в Ню Йорк

Olivia Wilde
Скрит текст:

Gwyneth Paltrow
Скрит текст:

Judith Light
Скрит текст:

Ava Phillippe
Скрит текст:

Nicky Hilton
Скрит текст:

Leni Klum
Скрит текст:

Leslie Bibb
Скрит текст:

Suki Waterhouse
Скрит текст:

Anna Wintour
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 23:03 от elle.n

# 1 532
Супер е Духовникова и за мен. На Michael Kors на Седмицата на модата в Ню Йорк всички ми харесват, с удоволствие бих се облякла като Лесли Биб, а ако бях на 20+, като Суки.

# 1 533
  • Sofia
Изобщо не съм обръщала внимание на Оливия Уайлд преди, но тя ще се окаже жена с голям чар Simple Smile След като омая видния ерген Хари Стайлс, сега излиза с бившия съпруг на Ели Голдинг - Каспър.
Новата на Хари  - Зоуи, май е била приятелка с Оливия. Има ли някаква драма там?

# 1 534
Иво не бил поканил сестрите си на сватбата

# 1 535
  • Пловдив
Иво не бил поканил сестрите си на сватбата

Егати, бившите на Пепа може... сестрите му те самите ли не са искали?

# 1 536
Аха, сега последно за дължината на полата ли я кълвем Духовникова или заради кожата и зъбите й? Нещо извъртяхме нещата бая.

Никак не си приличат Караманската фамилия, ама никак. Може би само със сестрата вляво от него има общо Иво.

# 1 537
Харесвам Духовникова, има много специфичен глас, излъчване на Лолитка, в тялото е супер, но за зъбите наистина трябва да се погрижи. Направо е грехота в 21-ви век при всичките  възможности, които предлага денталната медицина да ходи с неподдържана усмивка. Салма е извънземна, това за мен е една от най-зашеметяващите жени, която с годините става още по-невероятна.

# 1 538
Искам да кажа, че историите на Веселяшка са много приятни за четене и да й благодаря. Освен това ще я помоля, ако попадне на информация за един мой много любим френски актьор, да я споделя. Става въпрос за Омар Су (мисля, че така се произнася).

Ето този

Скрит текст:

# 1 539
Духовникова, Бахаров, Вергов, голямо величаене. Бяха я поканили да коментира нещо извън театъра, трудна работа. Бахаров представяше филм и не знаеше името на актрисата, която играе негова дъщеря. Няма професионалист, който да си го позволи.

# 1 540
За Кристен Стюарт
Скрит текст:

Не знам какво се говори за Кристен  но аз съм впечатлена от пътя, който извървя дотук!
Слушах интервюта с нея в последните дни от Deauville - харесва ми как не се взема за това, което не е, здраво стъпила на земята, предполагам, че също е нечий безценен компас (подобно на жената на Мадс)….
Единственото нещо, за което щях да я упрекна, беше състоянието на косата й от онзи ден. Но после си казах “Айде сега, коса…, не е болка за умиралка!”
Браво на нея, че така изкласи! Нали тръгна от Бела на Робърт Патинсън?!
Затова са тези фестивали, да откриват нови таланти!💪🙌

Благодаря, че ме поощрявате да пиша за неща, които ме вълнуват🌹
Аз по принцип много ровя и търся, когато се вълнувам от човека!
Но за Мадс, просто налетях случайно на този текст и ми напълни душата!
Харесвам такива земни истории, случващи се на известни личности - казваш си, че не всичко е суета и Слава Богу 🙌

Живях известно време в непосредствена близост до шеейцарската граница, гледах им телевизията и Роджър беше вечния кумир! ДОРИ на фр. територия го признаваха, да не повярваш🙈
Даже мисля, че титлата The GOAT, която отредиха с лека ръка на Джокович, е за Роджър❤ The Greatest Of All Time🙌

За Benoît Magimel…

Наркотици и алкохол в продължение на години…За малко да си отиде от тях…

И аз много го харесвах преди 20-25 години!
През 1998г си партнираше с Жюлиет Бинош в “Децата на века” на Diane Kurys, той играеше Alfred de Musset, тя беше George Sand. Изиграха такава изпепеляваща любовна история на екран, че я пренесоха и в животите си. Играха страхотно! Много щастливи бяха заедно и имат чудна дъщеря, Хана, родена през 1999.
Скрит текст:

Играха в още поне два филма заедно през годините, но аз него просто няма как да го забравя с къдриците и безумната страст на Musset!
Хана Мажимел
Скрит текст:

Допълвам за Omar Sy
Трябва да се поразровя малко, че не го следя - нали след главоломния успех на «Les intouchables » (“Недосегаемите”) през 2011, замина с жена и деца в Щатите, където май живее и до днес. Уж да избяга от папараците дето му тровеха живота тук, но може би и да плаща по-ниски данъци, доста го одумваха.
Не се чу нищо друго откакто замина - има ли кариера там, какво прави?
Ще поровя да видя и ще пиша💪
Благодаря за милите думи🙌

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 08:57 от Веселяшка

# 1 541
  • Berlin
Кристен Стюарт играе още като дете с Джоди Фостър, в “Паник стая”.

# 1 542
  • Пловдив
Кристен Стюарт. Кирстен е Дънт. Помислих, че аз съм в грешка и ходих да проверявам Simple Smile

# 1 543
Christian Siriano Fashion show

Whoopi Goldberg
Скрит текст:

Oprah Winfrey
Скрит текст:

Natasha Rothwell
Скрит текст:

Adam Lambert
Скрит текст:

Coco Rocha
Скрит текст:

Lizzo
Скрит текст:

Heather Graham
Скрит текст:

# 1 544
Бачорски, златото и парите, които събрали от кръщенето.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт