Звездни Компромати- Септември'25

• 301 830
  • 3 308
  •   7
Отговори
# 1 695
И Дария с първокласник :
Скрит текст:

Темелкова с третокласник
Скрит текст:

Скрит текст:

Бардем заявява, че не би имал нищо общо с компания, работеща с Израел. Това бил смисълът на протеста му.

Скрит текст:

За посещаващите Франция, ако се вълнувате от David Guetta, заявява грандиозен концерт в Stade de France през юни 2026, наѝ-амбициозния от цялата му кариера!

Скрит текст:

Когато след грандиозна победа през 2016, Джокович хвърля ракетата си сред публиката, зрителка я прибира и впоследствие я продава на търг за 107 000 долара.
Възмущението на феновете е огромно “Де да беше попаднала в ръцете на истински фен, ракетата нямаше да свърши така!”

Домът на Дейвид Линч е за продан. За 15 милиона долара.
И там феновете се изказват, че го искат за музей.
Дъщерята на Линч е склонна да ги подкрепи в името на запазването на бащиното наследство и спасяването му от продажба.

# 1 696
  • Glasgow
Веселяшка, благодаря за уточнението за Бардем. Дали помни, че Оскарът му е за филм на братята Коен🙄🤔

# 1 697
Е, това не пречи от тук нататък да не иска да се снима в еврейски продукции, което си е трудно предвид, че тази индустрия е изцяло в техни ръце...

# 1 698
  • Glasgow
Калина Паскалева на кого е набрала https://www.instagram.com/reel/DOneC60AtlZ/?

# 1 699
  • Пловдив
Тази е бетер Мария в устата.

# 1 700
Веселяшка, благодаря за уточнението за Бардем. Дали помни, че Оскарът му е за филм на братята Коен🙄🤔

Моля, Жокер, пак заповядай!
Специално изслушах интервюто му още веднъж - категорично се дистанцира от всяка компания, имаща каквото и да е общо с Израел. В Испания стачкували, протестирали, нямало да допуснат нищо израелско там, out of Spain, казва, за тази страна, която осъществява геноцид над Палестина, няма място при нас.
Мисля, че става дума за ситуацията в момента.
Неговият Оскар датира от 2008.
Със сигурност не го е забравил, но нещата тогава бяха различни.
Ако те вълнува, интервюто му е във variety.

# 1 701
  • Glasgow
Не, кенсъл от мен, не че го интересува.

# 1 702
Току излезе някой молец от гардероб със скелети и се разхвърчи нафталин наоколо...

# 1 703
Онзи инзвънземен сладур, Armand Duplantis, взел, че подобрил собствения си световен рекорд като днес скочил 6,30м.
Грабва 3та поред световна титла🥇
Скрит текст:

# 1 704
Не мога да повярвам, че изтърпях този менторски бълвоч до края. Що за пример може да е това същество, че да се кара на аудиторията с този тон?

# 1 705
  • Glasgow
То има 5 коментара на кръст, сигурно сама си прави драма, че да си изброи квалификациите.
Иначе аз съм фен на майка ѝ, тя е една малко по сдържана Захажаева, където и да има някъде из целия интернет хейт за Калина- Веси Паскалева е там и я брани 😎 Дай Боже всекиму такъв родител.

# 1 706
  • Пловдив
Мерси, аз тъкмо реших, че после ще я чуя, ама може и да няма нужда.

# 1 707
Коя е майката на Калина Паскалева и къде я гледате/четете?

# 1 708
Летиция Ортиз, родена в Овиедо на 15/09/1972, днес става на 53🎂🥂
От говорителския стол до испанското кралство, с усмивка, чар и женско обаяние, ето няколко кадри от пътя й дотук :
Скрит текст:

Харесвам я. Никак не й е било лесно да встъпи в кралския, испански двор, доста враждебно настроен към нея заради скромното й потекло.
Но не пиша за нея тук като за кралска особа, а като за стилна, класна, прекрасна жена, извоювала си достойно място сред аристократите със синя кръв (които нарочно не нарекох “благородници”)!
Има величествена осанка и кралска стойка, буквално. Въпреки прекалената й слабост в последните години, дано е жива и здрава!🎂

# 1 709
  • Glasgow
Коя е майката на Калина Паскалева и къде я гледате/четете?
Юрист от Пловдив, иначе е навсякъде из социалните мрежи, ако има нещо лошо написано за Калина. На мен ми изглежда интересен персонаж и е ефектна на живо, бих помислила, че е от арт средите

Общи условия

Активация на акаунт