Звездни Компромати- Септември'25

• 283 791
  • 3 189
  •   119
Отговори
# 2 265
Милена с Жоро Любенов, ще има юбилеен концерт през октомври.
Не издържах на политическата й агитация, а я харесвам от тийн. Трябва просто да пее.

# 2 266
  • До морето
За кого агитира Милена???

# 2 267
За кого агитира Милена???

Каза, че симпатизира на Тръмп и Путин. Въпреки, че някои неща не й харесват. Каза също, че я наричат копейка и каква ли още не, а тя самата се определи като националист.
Потърсих инфо за концерта й - ще участват много гост музиканти, вкл. Кръпката, Васо Гюров, Венци Мицов, тоест хора на противоположната позиция. Но пък те са част от цялостната й кариера на музикант. И явно приятелството им е над политическите позиции. Което всъщност е супер!

# 2 268
Милена не се ли забърка в някакви дело за хомофобия?

# 2 269
Милена не се ли забърка в някакви дело за хомофобия?

Да и го спечели делото, доколкото помня. И аз гледах интервюто й, не цялото честно казано. Mask Каза, че няма проетив хората, които са гей. Но ако не го демонстрират. И че има такива приятели, които не го афишират, просто са такива и живеят като такива. В този смисъл.

# 2 270
Явно хората са достатъчно интелигентни, за да свирят заедно, без значение кой на кого симпатизира.

# 2 271
  • София
Свилен от Остава е бил при Мон дьо. Не знаех, че не се разбира с баща си. Наричал го "машина за ла*на". Тъжна история.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/21336613?fbclid=IwdGRj … 0u54GrKp4qkxnP1qg

# 2 272
Свилен от Остава е бил при Мон дьо. Не знаех, че не се разбира с баща си. Наричал го "машина за ла*на". Тъжна история.
Той ми изглежда такъв особняк, че би ми било по-интересно с кого се разбира. И друг път е споменавал, че баща му много се дразнел от това, че е станал музикант.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 13:55 от DiaMia

# 2 273
  • София
Върнах си интервюто с Милена. Никога не ми е била любимка. От това, което чух досега, разсъждава земно и разумно. Доста е улегнала с възрастта. Клиповете ме върнаха в младостта, за мен едни безгрижни години.

# 2 274
Помня Милена от една от първите Черешки, когато домакин беше Хампарцумян. Къщата му наистина е страхотна, но Милена и Део изпаднаха в такъв комичен потрес и възхищение, че беше смешно.

# 2 275
Джейн Фонда с децата си

Лиса Кудроу (Фиби от Приятели) преди операцията на носа и изрусяването

Робърт Дениро строи хотел на остров Барбуда, на плаж с името на принцеса Даяна. Явно е голяма работа в хотелския бизнес Дениро, защото състоянието му се оценява на над 500 мил.

Скрит текст:

Крис Нот нещо го е закъсал със здравето

# 2 276
  • София
Милена?!
Онази същата дето изгря по кожени гащи и вериги чете морал ли? 🙃

# 2 277
  • Пловдив
Ей, носът страшно променя физиономията. Особено върхът му. По-малко от устата, но уста не може много да се промени с операция, а нос може.
И Лиса Кудроу като Блейк Лайвли е определено по-хубава след.
Скрит текст:
Чак съжалявам, че не съм се оперирала като млада и аз. Wink

Цитат
Даже правилото си е такова, мисля - при такива съчетания от две думи, втората е основната, първата я пояснява.
Да, така е по принцип, но аз имах предвид не само това, но и конкретно тънката разлика между палто с вид на рокля и рокля с вид на палто/сако. Wink

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 14:23 от Магдена

# 2 278
Де Ниро нали щеше да прави 2 хотела в Бг? Един до Народния театър и друг по морето ( Варна) Кво стана?

# 2 279
Лили Томлин и съпругата й. Заедно са от 1971г. Имали са възможност за донорство за деца, обмисляли са го, но са решили да не го правят. Не съжаляват - и двете са отдадени на професията си, и една на друга.

Общи условия

Активация на акаунт