Звездни Компромати- Септември'25

• 284 016
  • 3 193
  •   119
Отговори
# 2 280
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Свилен от Остава е бил при Мон дьо. Не знаех, че не се разбира с баща си. Наричал го "машина за ла*на". Тъжна история.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/21336613?fbclid=IwdGRj … 0u54GrKp4qkxnP1qg
Изгледах интервюто...
Не е редно да твърди, че се е излекувал от МС, а всъщност лекарите не са били сигурни, че е това, и в крайна сметка не е било.
Имам близка с тази болест.
Ще подхлъзне някои да се лекува с алтернативни методи...

# 2 281
Една видна пътешественичка, модна икона, и "любимка" на хората в социалните мрежи Simple Smile

# 2 282
Опитвам се да се сетя за една разумна причина да застане по този начин 😁

# 2 283
  • Glasgow
Нещо като да наподоби най известният кадър на Мерилин сигурно 😅🤐

# 2 284
Една видна пътешественичка, модна икона, и "любимка" на хората в социалните мрежи Simple Smile

Тази не е ли от зората на БНТ, невъзможна да се уволни.
Нещо се е случило с устните на жената, изгледах репортаж за Куба, беше безумен соц екстаз за острова, полъх от 80те, много ретро соц ми е цялата-визия и излъчване. Най-вероятно до пенсия ще е в БНТ.

# 2 285
  • Враца
Във Фейса ми излезе един страшно симпатичен младеШ, който преподава жестомимичен език.
Борис Бъндев.
Има клипче с Фамке Янсен, на която той преподава.
Green Heart

https://www.facebook.com/borisbandevofficial/videos/660978150374029?locale=bg_BG

# 2 286
Тя каква се падаше на Димитър Цонев и Коста Цонев?

# 2 287
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тя каква се падаше на Димитър Цонев и Коста Цонев?
Нейният баща и Коста Цонев са братя.

# 2 288
Онази вечер бяхме в едно и също заведение с Ирина Цонева.Гръмогласна беше, всички слушаха нея. Наживо ми се стори по-пухкава.

# 2 289
Нищо не прочетох тук за снощния концерт на Енрике Иглесиас? Аз не съм била (не съм фен), но мои милениали- другарки са били и спорде тях много добре се е представил този път. Хубав концерт е бил. Поддържал си е настоението с бутилка алкохол (според моя приятелка ракийка)
От видеото, което се върти из мрежите, доста момчешо излъчване все още има, като за 50 годишен си е супер.
Скрит текст:

# 2 290
  • Враца
Аз днес явно съм на вълна успешни българи/зад граница.
Преди време сме писали тук за Даян Колев, който скача на въже и това е неговото хоби, с което стана известен. Живее в Швейцария.
Днес ми попадна, че е създал марка въжета за скачане- swissskip.
Симпатичен е, а и това, което прави, е доста необичайно, но евала, че е намерил ниша и условия за развитие там, където другите не са видяли нищо.
Ще го следя в развитие и се радвам, че има такива българи, които са млади, инициативни и стават известни с нещо хубаво!
https://www.facebook.com/profile.php?id=61557618432651

Надявам се модераторите да одобрят линка, защото според мен е хубаво да се чува за такива хора!

Линк към сайта на Даян
https://swissskip.ch/pages/about-us

# 2 291
  • In The Middle Of Nowhere
Попадна ми клипче на Енрике в тт и изглеждаше като да не може да пази равновесие. Сега като прочетох по-горния коментар за бутилката, все съм мислила, че тези неща гледат да не ги вижда някой и да не са толкова явни.

# 2 292
Чудесен е, не може да му се каже, че е на 50 години и има 3 деца. Гледах концерта в YouTube и много ми хареса. Пее си, поддържа настроението, хората си го харесват. Държа знамето, накрая каза на български, че обича България. ''Наздраве!'' също каза на български език. Супер е.

# 2 293
Знаете ли,че на 52 години Бил Уаймън басистът на Ролинг стоунс се жени за 18 годишната Манди Смит,но се развеждат след една година?
След това 30 годишният син на Бил – Стивън,се жени за 46 годишната майка на Манди. Така Бил става едновременно бивш тъст на собственият си син и доведен дядо на бившата си жена. Laughing
И Софито не може така да ги завърти тия неща... Laughing

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 22:05 от deaf

# 2 294
Знаем. А последно, Анна бременна ли е или това бяха съчинения по картинка?

Общи условия

Активация на акаунт