Звездни Компромати- Септември'25

• 244 397
  • 2 708
  •   46
Отговори
# 2 370
  • Бургас
Да, хваща последния влак, но не е на преклонна възраст Камелия, в доста държави границата за инвитро е 50-52-54 год, простата биология е, че до менопаузата в началото на 50-те си години жените могат да раждат, а и мъжът й е май десетина години по-млад, така че браво на тях, най-вероятно с помощта на пластичната хирургия на 70 Камелия няма да изглежда като бабите ни

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 21:51 от bur02

# 2 371
Тази със синия бански костюм е Росица Кирилова.
Но изглежда така само на снимката.
Наяве нещата са далеч по-различни.
Няма да се уморя да си задавам въпроса не им ли омръзна на всички така да се унижават.
Защото за мен това мазане по снимките си е живо унижение.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 22:23 от mardji1

# 2 372
7th Daytime Beauty Awards

Melissa McCarthy
Скрит текст:

Denise Richards
Скрит текст:

Ashley Graham
Скрит текст:

Robert Ri'chard
Скрит текст:

Jennie Garth
Скрит текст:

# 2 373
Роси Кирилова?! Rolling Eyes Наистина, защо и кому е нужно? Нали все пак се гледат в огледалото и там не виждат това анимирано изображение?

Да са живи и здрави Камелия и семейство.

# 2 374
Роси Кирилова си направи фейслифт и не е толкова сбръчкана както беше, но не е и така като на снимката, де. Ами има жени и те са повечето, които трудно се разделят с младостта.

# 2 375
  • Пловдив
Имаме световна шампионка по канадска борба, Димитрина Петрова!
Скрит текст:
https://www.facebook.com/share/v/1Cr6AAxEjc/
И шампион също Simple Smile Георги Колев
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 21:49 от mystic woman

# 2 376
Аз се възхищавам на всичките ни постижения във всякакъв вид спорт.. просто като знам моето дете в какви условия тренира и всичко, което постигат спортистите ни за мен е ВЕЛИКО! Браво на Димитрина Петрова, също на волейболистите ни, предстои им четвъртфинал със САЩ!

# 2 377
  • Пловдив
Наоми Уотс...
Скрит текст:

# 2 378
Познахте, Роси Кирилова. Аз не я познах веднага. Мисля, че доста е пипана снимката. Явно е трудно да приемеш, че младостта си отива...

# 2 379
Евала на Камелия за ентусиазма! Да са им живи и здрави децата и да ги изгледат успешно.

# 2 380
iHeartRadio Music Festival

Mariah Carey
Скрит текст:

Ed Sheeran
Скрит текст:

Diplo
Скрит текст:

Kyle MacLachlan
Скрит текст:

Adam Levine
Скрит текст:

# 2 381
  • Бургас
Как се развива романа между Памела Андерсън и Лиъм Нийсън? Някой срещал ли е скоро информация или, както очаквахме, след рекламирането на общия им филм всичко оттече?

# 2 382
Как се развива романа между Памела Андерсън и Лиъм Нийсън? Някой срещал ли е скоро информация или, както очаквахме, след рекламирането на общия им филм всичко оттече?
Това четох вчера
Скрит текст:
Цитат
По време на участието си на 51-ия Американски филмов фестивал в Довил, Франция, Андерсън, която произнесе реч след получаването на наградата за таланти на фестивала, сякаш опроверга слуховете, че тя и нейният колега са инсценирали романтичната си връзка, за да увеличат продажбите на билети.

„Не участвам и никога няма да участвам в PR трикове“, каза тя по време на речта си, според People . „Това би било смъртна присъда. Аз съм автентично мотивирана. Суеверна съм, когато става въпрос за любов. И не ми е удобно да споделям и най-малката част от романтичния си живот. Знам, че ще се влюбвам отново и отново на екрана. Това е моята работа. Ако го направим добре, ще го усетите, като вид проекция. Това е най-големият комплимент. Затова, моля, мислете позитивно. И оценявам добрите ви пожелания. Не се играят глупави игри. Искрена съм“, заяви Андерсън.

„Не бъркайте добротата ми със слабост или смелостта ми с горчивина. Тук съм на това пътешествие не за пари или за слава, а за да видя от какво съм направена в истина, упорит труд и да оставя след себе си честно наследство, с което семейството ми може да се гордее“, заключи тя.

58-годишната актриса и 72-годишният актьор попаднаха в заглавията на вестниците с флиртуването си и публичните си прояви на обич по време на прес турнето на „Голо оръжие“, което започна през юли.

Оттогава се разпространяват информации, че романтичната връзка на двойката е била обмислена PR стратегия за популяризиране на филма.

# 2 383
  • Sofia
Да е жива и здрава Камелия, да си отгледа дечицата!
Но все пак, не ми стана ясно какво общо имат финансовите възможности с това родителите ти да са живи и здрави. Човешкият живот все още не може да се удължава с пари, за съжаление.

# 2 384
Винаги ще има много полюсни мнения по темата с по-възрастните родители. Камелия успешно отглежда едно дете, има съпруг, изглежда здрава и в добра форма. Не смятам обаче, че на нея или на децата ще е лесно - има си предизвикателства и проблеми, които произтичат от такова решение.

При русенската лекарка, Бог да я прости, беше ужасно. Над 60, сама, изчакала родителите и да починат, за да се реши на такава стъпка. Някаква много нездрава динамика имаше там.

Камелия и съпруг изглеждат като щастливи хора, които просто са преценили, че имат капацитет за още едно дете. Да са живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт