Звездни Компромати- Септември'25

• 267 583
  • 2 951
  •   73
Отговори
# 2 550
Мартин Чой, поне тя не е отрекла да е той.

# 2 551

Но не е и потвърдила.

# 2 552
Бившият мъж на Лорън е късметлия. Много яка мадама е новата му жена. Нито помен от  екс Жокера. А Лорън е била хубава жена, ама пусто подпъхване и опъване....

# 2 553
Не знам как може да имаш толкова пари и така да те окепазят...
За мен Безос и Лорън дълго ще се задържат, тя с нещо му е изпила ума...щом след толкова време се и ожениха и той вече колко години минаха, е влюбен в нея, няма да се разделят, нещо го е оплела, не знам с какво.

Макензи винаги ми е излеждала доста скучна жена...жал ми е за нея, не заслужаваше това предателство, но чисто като вибрации ми е много безлична. Лорън пък е пълно куку, Безос явно и той.

По лични причини се интересувам от грозни жени, успели да излъжат милиардери да ги вземат и Лорън буди симпатии по този параграф. За да не ми скочат, използвам думата "грозна", за да опиша несполучливите й пластични операции, природно е хубава жена.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 17:16 от MariyaHris

# 2 554
  • Glasgow
Лорън поне излъчва секс, не се изненадвам какво ѝ харесват, нали видяхме и Зуки как я гледаше в "очите". За жената от концерта на Колдплей обаче би ми било интересно 😅Тя ми е от скумриестия типаж, тип Гуинет Полтроу, но възрастна, тя дори изглежда по възрастна за годините си

# 2 555

Но не е и потвърдила.

Напротив и двамата потвърдиха - :"Щастлив съм за бебето, да, но съм на тренировка и не мога да говоря повече", призна за първи път пред медията таткото на очакваното мъниче - шампионът по мотоциклет Мартин Чой. 

Двамата с Натали държат всички на дистанция в личния си живот, освен близките, които също с нетърпение очакват бебето да обърне в положителна насока животът на всички.

Майката на Чой - Зоя Георгиева вече се познава лично с родителката на Натали - зъболекарката Ванина Трифонова. Двете дори са приятелки във фейсбук и са в очакване на чудото - да се роди малък юнак.
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Martin-Choi-progovori- … stliv-sum-2702028

„Аз имам само едно име в съзнанието си,  откакто знам, че съм бременна. Таткото се чуди как за шест месеца съм измислила само него, но това е – имам само едно предложение. Не е измислено, за да е на конкретен човек, а си ми харесва и се съчетава много красиво с фамилията на Мартин – Чой. Заради тази фамилия 80% от мъжките имена отпадат, на практика всички традиционни български имена.“ пред списание DIVA - тук говоря за Мартин Чой момичета, четете преди да я съдите, че крие кой е бащата. Някой хора нямат нужда да бъдат под светлините на прожекторите , за да са щастливи - https://divamagazine.bg/natali-trifonova/3/https://

# 2 556
  • Sofia
Младоженците Белчеви
Скрит текст:

Кристина Милева с децата
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 18:03 от Doli

# 2 557
  • Враца
Ох, помислих, че на картината има мамут Wink
Усъмних се, обаче, защото мамутът не е много романтичен образ, и видях два гълъба. По-подходящо за сватбен подарък Wink

Булката е симпатяга, има хубави обувки, но роклята е тц.
МладоженеКа е странен. Рядко се вижда мъж, облечен по-крещящо от Лорд Минч, че и застанал до него на фото, но тук случаят е такъв.

# 2 558
Catherine и William
Скрит текст:

# 2 559
Тоя момък е като диван с тоя кАстюм. И прилича на майка си, също толкова театрално изглежда. Друго няма да кажа. Да са живи и здрави младите, и да се обичат.

Ми не си представям Красимир или Димитър Чой, примерно. И аз не си падам по префърцунени чужбински имена, ама като са с бг цветна фамилия. Името на лапето си отива с фамилията му. Да им е живо и здраво, ще е хубаво бебе.

Кристина Милева е богиня просто! И децата ѝ са красиви.

# 2 560
Mario Casas
Скрит текст:

# 2 561
Коментирахте ли Нина Добрев и Зак Ефрон?

# 2 562
Коментирахте ли Нина Добрев и Зак Ефрон?
На мен ми е странно.
Не че наричам тази връзка фейк, но тя винаги е изглеждала доста влюбена в бившия й, колкото и за мен да е будило недоумение. Ако наистина той й е изневерил, може би е нещо като инстинкт за самосъхранение. Ако връзката им е истинска, и аз греша, ами, радвам се за тях.

# 2 563
Кристина Милева с децата
Скрит текст:

Какви красиви майка и деца! 😍

# 2 564
  • Пловдив
С какво се занимава син Белчев?

Катрин с палто, Принца със сако...

Голямата дизайнерка Алис Евис, т.е Алисия...няма кой да и лайкне клипчето Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.facebook.com/share/r/16TC3avoeG/

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 20:59 от mystic woman

Общи условия

Активация на акаунт