Звездни Компромати- Септември'25

• 265 210
  • 2 921
  •   44
Отговори
# 2 535
Според мен и с милионите на мъжа си изглежда комично.

# 2 536
На мен ми изглежда като жена , която обича живота и го живее на пълни обороти. Мен ме кефят такива хора .

# 2 537
Всъщност и по-зле може да е с имената. Близнаците на Ася Капчикова бяха Ивиан и Ианик, а най-малкото попълнение е Ириан. Логиката била, че във всички имена са буквите А, И и Н. На майката, бащата и дядото.😁

# 2 538
  • Пловдив
Голяма логика, няма що...

# 2 539
Откакто се е разделила с Безос, Макензи е успяла да срещне, да се омъжи и дори да се разведе с някакъв учител по химия в гимназия. Явно си има тип жената - определено нърд, и плешив. Ясно е, че може абсолютно всякакъв да има, но мисля че и следващият ще бъде подобен.

Скрит текст:

# 2 540
Да ...но пък Безос изглежда страхотно откакто е  с Лорън,докато  с предишната си  жена е като блед юноша,обаче на 60 Simple Smile  .Лорън  все пак не е някоя двайсет годишна златотърсачка ,а доста заможна 55 годишна жена.

# 2 541
  • София
Аз нишо класно не виждам в Макензи , обикновена средностатистическа жена .
Откога класата се определя от външния вид, ако това визираш? Класата (ужасно мразя тази дума) е много повече от надути джуки, цици, прически и поддръжки. В случая се определя и от действията. Дай боже и аз да стана стредностатистическа обикновена женица като екс Безосовица.

# 2 542
Да ...но пък Безос изглежда страхотно откакто е  с Лорън,докато  с предишната си  жена е като блед юноша,обаче на 60 Simple Smile  .Лорън  все пак не е някоя двайсет годишна златотърсачка ,а доста заможна 55 годишна жена.

Не мисля, че ще задълго. За сватбата, че и след нея Безовица много отслабна (тя няма структура на толкова слаб човек) и загуби жизненост и жизнерадост, и това сексуалното. Скоро очаквам и Безос да посърне покрай гладуващата Безовица. И не мисля, че ще издържат дълго.

# 2 543
На Блажко (Белия зъб) новата любима подарява билети на случаен примцип, побързайте

*все бях виждала грешки, но това е елементарна дума
**”м” и “н” не са една до друга по клавиатурите

Скрит текст:

# 2 544
То не е само една грешката... ЗАлсвужава си, също не знае как се пише.

# 2 545
  • Пловдив
Ама те си го знаят като приМцип...ти да не си помисли друго? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 546
Натали Тр. Е родила - кръстили са го Арън.  Странен избор.
https://www.instagram.com/p/DO-rKGbjH9l/?igsh=MTc3bmg4ZjcyZzVwaw==

И не видях дали ств обсъдили кръщенето на щерката на Цвети екс Биомет. Също се изненадах, че са направили инстаграм профил на бебето.

# 2 547
Харесвам Уайтсел повече отколкото Безос. Патрик е много хубав мъж. Без да точа лиги нелепо 🙃

# 2 548
И не видях дали ств обсъдили кръщенето на щерката на Цвети екс Биомет. Също се изненадах, че са направили инстаграм профил на бебето.
Сакън да не би да остане без последователи на 6месечна възраст…
Хората съвсем полудяха с тези профили на бебета/деца.

# 2 549
  • София
А Натали Трифонова някъде потвърдила ли е официално кой е бащата на детето? Някак много странно ми се струва да не го казва

Общи условия

Активация на акаунт