Звездни Компромати- Септември'25

• 263 003
  • 2 908
  •   59
Отговори
# 2 910
Така е, бос се ходи на яхта. Моят мъж работеше няколко години на яхтата на семейството на ето тази персона https://www.instagram.com/amberridinger/?hl=en Аз също съм помагала няколко пъти там, когато е имало ивенти.  Много пъти на яхтата са идвали селебритита, включително и Джей Ло. Аз не съм я виждала, но моят мъж я е виждал, единият път беше след супер боул, когато тя пя. Отишла на лодката, с майка си била. Джей Ло се събула, но майката отказала. Когато има ивенти и партита става ужасен хаос с обувките на всички гости Laughing
Това твърдение е непълно. От капитана или собственика на яхтата зависи как ще ходят хората по нея- дали боси или със специални обувки. Целта е да не остават следи по дървената повърхност или специалното покритие на палубата.

# 2 911
Летисия Каста с ужасна рокля в Милано.
Огнена била🙈
Скрит текст:

Докато това тук си е класа - Кристи Търлингтън и съпругът й, Едуард Бърнс :
Скрит текст:

# 2 912
Че роклята на Летисия Каста е ужасна, със сигурност е такава, ама и това прехласване, как всяка втора жена облечена с костюм е много класна, ми идва в повече вече…
Не съм фен на костюмите. Предпочитам жени с рокли, по-женствено ми е.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 22:35 от Skadi

# 2 913
И двете са зле в дрехите, а Каста не я харесвам и в лице.
Вулева въобще не изглежда добре - грозна външност с грозна душа.

# 2 914
Албена Вулева която напоследък е голяма свежарка според мен.

Скрит текст:
/

Тази какво показва-типичната селска гръцка църква и обичайната дядовска вечерна сбирка на мегданЯ?! За свежа не знам, не съм я намирала за такава никога, даже като беше по-млада и по-стройна. Винаги съм я свързвала с киселяк.

# 2 915
И като си помисля, че цялата тази дискусия тръгна от мъжкото пили... 😅

# 2 916
и от неговите чорапи.
Е,понаучих нещичко.

# 2 917
Модата на тези прозрачни, дантелени рокли - черни, сини, червени, е ужасна!
А дамските костюми ми харесват, защото представляват един красив нюанс в модата, внесен не от кой да е, а от самия Ив Сен Лоран!🙌
Не всички дамски костюми са негови, съгласна съм,  но на мен лично, ми допадат! Ето няколко от неговите модели :
Скрит текст:

По-добре с широк костюм като Кристи отколкото с ужасна рокля🙈

# 2 918
Кристи Търлингтън спокойно може да си носи широките костюми и да изглежда превъзходно. И дори изглежда много по-добре от съвременните модели  - направо е икона спрямо тях - разни кайлита, джиджита могат само да мечтаят.
На виссока и стройна жена може дори такъв тип широки костюми.

# 2 919
Модата на тези прозрачни, дантелени рокли - черни, сини, червени, е ужасна!
А дамските костюми ми харесват, защото представляват един красив нюанс в модата, внесен не от кой да е, а от самия Ив Сен Лоран!🙌
Не всички дамски костюми са негови, съгласна съм,  но на мен лично, ми допадат! Ето няколко от неговите модели :
Скрит текст:

По-добре с широк костюм като Кристи отколкото с ужасна рокля🙈

Ясмин Гаури

# 2 920
Ясмин беше разкошна като модел! Харесва ми смуглата ѝ красота, излъчва топлина.
Какви очи има само ... Въглени!

# 2 921
  • Glasgow
Тя още е много хубава, с очила е

# 2 922
Намирам Кристи и Ед Бърнс за класни, затова ги постнах по-горе❤
А Ясмин не подлежи на коментар - божествена е! Беше в примерите ми за класни, Ив-Сен-Лоранови костюми🎩

Видях и други дами, уж стилни и с утвърден вкус, но не ми харесаха :
Скрит текст:

Имам се за жена с вкус, но тези аутфити, за мен, са потресаващи.

# 2 923
  • София
Днес преди 32 години Pet Shop Boys реализират петия си студиен албум - Very.

Fun Fact : Въпреки, че са най-успешното дуо в историята на Великобритания което е потвърдено от Гинес, въпреки многомилионните си продажби и редица Топ 10 хитове, те имат само един номер 1 студиен албум във Великобритания - именно този.

Общи условия

Активация на акаунт