Звездни Компромати- Септември'25

• 289 016
  • 3 254
  •   78
Отговори
# 2 520
Синът на Михаил Белчев се е оженил.
Скрит текст:

# 2 521
  • Бургас
В света на модата всички са чалнати!

Кейт Мос е супер!

# 2 522
"Милиардерката и филантроп МакКензи Скот (бившата на Безос) дари 70 милиона долара на Фонда за Образование на цветнокожите (UNCF), тъй като най-големият частен доставчик на стипендии за малцинствени студенти в САЩ се стреми да набере 1 милиард долара за укрепване на всичките 37 исторически чернокожи колежи и университети, които подпомага."

Трудно се намират нови снимки на тази жена. Страни от показността.

# 2 523
Натали Трифонова е родила момченце - Арън.

# 2 524
Мелания усмихната.
Скрит текст:

# 2 525
Мелания си е намерила дискретен любовник според мен. Blush

# 2 526
"Милиардерката и филантроп МакКензи Скот (бившата на Безос) дари 70 милиона долара на Фонда за Образование на цветнокожите (UNCF), тъй като най-големият частен доставчик на стипендии за малцинствени студенти в САЩ се стреми да набере 1 милиард долара за укрепване на всичките 37 исторически чернокожи колежи и университети, които подпомага."

Трудно се намират нови снимки на тази жена. Страни от показността.

Конкретните проекти на Маккензи са нейна работа. Намирам за страхотно да върне толкова много средства в оборот, за благотворителност, за други хора, вместо да затъне в купуване на имоти и бижута (например).

# 2 527
За Кейт Мос отдавна се знае , че взима /е взимала кокаин. На мен ми беше любимка като млада , заедно с Наоми Кембъл . Много харесам такива очи като на Кейт , леко дръпнати 😀

# 2 528
Макензи изглежда класи над Цицолорън.

# 2 529
Не и според мъжа им.

# 2 530
Аз нишо класно не виждам в Макензи , обикновена средностатистическа жена .

# 2 531
Той защото мисли с другата глава.

Иначе интересно дали Лорън би се влюбила в него, ако не беше паралия.  Макензи е била до него, когато е бил беден като мишка, заедно са разработили Амазон.
Докато Лорчето скача само на богати съпрузи, случайност?!

# 2 532
Арън Чой звучи добре Simple Smile

# 2 533
Е, то и Лорънката е някаква бомба защото Безос я вижда като такава, ако не беше подкрепена от милиардерския му блясък можеше да изглежда и комично на моменти Simple Smile

# 2 534
  • Пловдив
Сузито според мен каквото и да направи, все ще изглежда както дебела леля с двойна брадичка, докато не отслабне и не си направи пластика на брадичката. Не е въпрос само на облекло и прическа, а на по-трайни физически дадености. Е, може да се среши.
Вариант такава жена да изглежда що-годе елегантно, дори не елегантно, а делово, е май само да ходи с костюми сако и пола, нещо като Мадлин Олбрайт.

Общи условия

Активация на акаунт