Звездни Компромати- Септември'25

• 281 636
  • 3 163
  •   101
Отговори
# 2 925
Благо такъв онакъв, ама децата са му сладури.

Златка не беше ли оплювала бившата му Христина, че не пускала при него децата? А гледам, че редовно си ги вижда баща им, все си имат общи снимки.

# 2 926
  • Варна
На мен ми харесва много на пръв поглед несъчетаемите обувки, пола и горнище на анцуг на Ейса.

И много съжалявам, че такива очила не ми подхождат, защото много ме кефят.
И да ми подхождаха, нямаше да си купя, защото мъжът ми всеки път щеше да ми казва "клоунът пак е избягал от цирка" 🤣

Искат се железни нерви и здрав непукизъм, за да му се устои на майтапа 🤣

# 2 927
CNMI Sustainable Fashion Awards 2025 по време на Седмицата на модата в Милано

Shailene Woodley
Скрит текст:

Victoria Silvstedt
Скрит текст:

Iman
Скрит текст:

Michelle Monaghan
Скрит текст:

Jessie Williams
Скрит текст:

Anna Wintour
Скрит текст:

Kelly Rutherford
Скрит текст:

# 2 928
Ана Уинтър с тази смачкана лепенка на крака е... Smiling Imp

# 2 929
ДесиСлава
Скрит текст:

Деси Слава си изглежда добре, обаче има уникалния талант да се облича зле. Просто не знам откъде й хрумват тези ансамбли. Ако има някой от фолк гилдията, за който да мога да кажа нещо много хубаво, то това е Деси Слава. Изслушах няколко нейни интервюта, усетих, че мисли върху живота си и е точно от тези хора, които търсят себе си и се обръщат към себе си. Има дълбочина в тази жена. За таланта, който притежава, няма какво да се каже.
Е тука е свежарка.

# 2 930
На мен ми харесва как се е облякла, може би просто не е много подходящо за сутрешно предаване ризата.
Селена е хубава и роклята му харесва, но има нещо в мъжа й, което ме отблъсква и не е това, че прилича на бобър. А тази снимка, на която е легнал е скута й ми дава много майка и син вайб. Close

Гришови ме кефят.

# 2 931
Сигурно ще ме изядете с парцалите и че завиждам и прочее, обаче Ейса въобще не ми харесва. Да, хубава е в общоприетия смисъл, но АЗ не я харесвам хич. Още си страдам по Никол аз... За мен това беше жената за Гришо.

Селена е много сладка булка. Да са здрави и да имат дълголетен брак!

Десислава е сигурно единствената фолкаджийка, която не ме дразни. Даже смятам, че килограмите ѝ отиват и просто трябва да се облича добре.

Успех на нашите лъвчета след малко. От пусто суеверие няма да гледам, макар че се изкушавам да отида на площада.
С вас сме, българи юнаци! 🇧🇬

# 2 932
  • Варна
Моля се Господ днес отново да е българин! Лъвовете ни могат!

# 2 933
Българи юнаци! Дано са златни български лъвове! ❤

# 2 934
Ейса и Гришо са страхотна двойка. Много ми харесва как се носят из Милано. Много подходящо облечени за този град - стилно, но с фешън елементи, страхотни аксесоари, издължени, стойни силуети. Далече от всичко "восточно" като вайб. Топ са! Искам да знам и парфюмите им какви са.

# 2 935
  • София
Аз нямам съвсем нерви да гледам мача, но го слушам и в момента, в който публиката избухне силно знам, че точката е за нас. Много ни подкрепят там. 🙂

# 2 936
На мен Ейса ми е симпатична, но Гришо е много по-хубав от нея. Освен това тя и с корекции, така че не се брои за красива. Той може би ще стане модно лице на Прада. Или на Версаче, забелязва се от километри. Но пък красотата не е всичко, изглеждат щастливи.

# 2 937
Е, нашето си е най-хубаво, то се знае Simple Smile

Още един страхотен мъж в Милано тези дни
Стенли Тучи

# 2 938
  • Sofia
Наистина прекалява с филтрите Шакира. Не знам дали още има комплекс заради това, че мъжът й я смени с по-млада, май оттам тръгнаха тези пълнежи.

# 2 939
  • Glasgow
Стенли Тучи не мога да го възприема извън образа на онова чудовище, който уби героинята на Сърша Ронан, не помня името на филма, но е един от най потискащите дето съм гледала.

Общи условия

Активация на акаунт