Звездни Компромати- Септември'25

• 276 975
  • 3 076
  •   87
Отговори
# 3 045
Надмина очакванията ми концертът на Роби Уилямс! Беше невероятен! Пя като змей, комуникира с публиката, много беше сърдечен, в много добра форма (с малко коремче)и поздрави момчетата за финала на световното!

# 3 046
  • софия
Наистина Роби беше с т р а х о т е н! Мина на ръка от нас. Не очаквах, но се развълнувах.

В чудесна физическа и ментална форма е. Не знам дали на всички концерти е така, но снощи имаше хубаво взаимодействие с публиката.

# 3 047
  • Glasgow
Аз съм била преди десетина години в Бургас като беше за спирита и беше много хубаво, комуникира много с публиката, едно момиче извика на сцената. Говори тогава и за жена си, как го е измъкнала. Много хубава вечер.
Кой го подгрява?

# 3 048
  • софия
Lottery Winners и Дара. LW ми бяха свежи, типично по брит леко шашави. Харесва ми как Роби им дава възможност. Дара я пропуснахме.
И сега говори за Айда, за майка си, която е болна от Алцхаймер, баща си - болен от Паркинсон, бил на негов концерт преди няколко седмици в инвалидна количка до един от екраните на сцената, горд с Роби, за тъща си, която е преборила рак с редица други заболявания, за децата - най-голямото тази седмица става тийн. С ИИ направи разговор с Роби от ТТ.
Не вика никой на сцената, но си избра момиче от публиката, с което говори и ѝ пя. Слезе от сцената и обиколи между Голдън съркъл и седалките. Това беше невероятно. Не го очаквах и мина на ръка разстояние от нас. Много пъти слиза при публиката.
Много яко представи поотделно всеки от музикантите от бенда. Свириха части от популярни песни на други изпълнители: барабанистът - Металика, класическата китара - Битълс и т.н.
Абе страхотна вечер направи! След концерти на Васко Василев си тръгвам с подобно усещане като след неговия. Позитивен и шеговит, без да си придава важност.
Скрит текст:
На Спирита бях толкова назад, че с моя извисен ръст от 160 см все едно не съм била 😁

Тук видях строхотни снимки!

Глупавото малко стораро е с  нов клип. Показва как километражът на колата му се замъглява на спортен режим и кара, а е без книжка 😁Къде е той, къде сме ний с простите коли 🤣

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 09:10 от zvаnchе

# 3 049
На Малкия Стораро може още да не е издадено наказателното постановление. Така, че книжката почти сигурно си е при него и въпреки нарушението още не е наказан. Подобна е ситуацията и с Константин. Осен това, (доколкото съм чела) когато наказанието е "отнемане на свидетелство за правоуправление" те чакат сам доброволно да си занесеш книжката в КАТ, за да ти я "отнемат". Някои не го правят с месеци. Разбира се срока на наказанието започва да тече от датата на изземване.

# 3 050
Много глупави закони... Сам да си занесеш книжката

# 3 051
  • на село
Живеем в държава, в която за корупция разследват мишоците. А котараците, които лапат и дебелеят необезпокоявани, ни се хилят всеки ден какви балъци сме. Метнат ни два пирона на картие да обсъждаме и всички са доволни.

# 3 052
Много глупави закони... Сам да си занесеш книжката
Да ме поправят знаещи, ако това е променено, но до преди няколко години беше така.

# 3 053
Новата двойка-Петканов и Глория П. на концерта на Роби Уилямс.
Скрит текст:

# 3 054
Малкият Стораро беше пребил бившата си приятелка, счупил ѝ беше носа и пр., има и предишни автомобилно-транспортни нарушения, и според мен отдавна би трябвало да е отминал момента с условните присъди и административните глоби, а да получи ефективна присъда при някакво закононарушение.

# 3 055
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Малкият Стораро беше пребил бившата си приятелка, счупил ѝ беше носа и пр., има и предишни автомобилно-транспортни нарушения, и според мен отдавна би трябвало да е отминал момента с условните присъди и административните глоби, а да получи ефективна присъда при някакво закононарушение.
Тате има пари и връзки, ще продължава да му се разминава...

# 3 056
  • софия
При Венете е приятелката на Алекс Николов (питаше се коя е). Живее в Италия и е преподавател по италианска литература, работи с деца.
Скрит текст:
По-късно дамата Мичка ще е коментатор.

Доп. На Мичка не ѝ е останало време да съблече марковата пиДжама, но е турила високия ток.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 09:43 от zvаnchе

# 3 057
А с Дебора какво става? “Певицата”, която направи катастрофа в Поморие. Под домашен арест беше последно. Присъда няма ли да има?

# 3 058
Още не мога да асимилирам новината за Глория и Петканов.
Съпругът ѝ беше страхотен, и пич и всичко.
Глорияааа, Глория, каква глупост...

# 3 059
Айде, Гала каза, че Емрах е много, много млад и младостта е главната му вина, кръвта му бушувала. Толкова внимаваше какво ще каже, да не го обиди, чак и беше неудобно. Венета се подмазa на Коцето онзи ден, тя покани и онази, която заедно с мъжа си злоупотребява с лекарства за онкоболни да се подмазва и на нея.
Мондьо наскоро направи интервю с Анелия, тя се извини след повече от година, обаче каза, че всички са добре няколко пъти. Не искам да пиша какво прочетох, че се е случило на пострадалото дете, но ако на нейното се случи това, няма да каже, че всички са добре. Но пак каза, че хората правят панаири и не може на всеки да се хареса.
Та така - телевизиите ще си канят всякакви престъпници и ще им се подмазват.

Общи условия

Активация на акаунт