Звездни Компромати- Септември'25

• 289 960
  • 3 263
  •   75
Отговори
# 3 060
Венета никога не е била по-противна! Подмазва се на някакви пропаднали чалгаджийки и чалгаджии с пари, откровени престъпници и наследниците им. Тази удари дъното!
Гала и тя е мазна и лигава до безобразие! Не случайно се задържа толкова години на екран, а стойностни журналисти са в забвение, защото имат позиция!
Тази Дебора е същия отпадък като Диона.

# 3 061
Ами аз не ги гледам, нито мазните водещи, нито тези "звездни" престъпници. Лесно е. И нека поне тук се казват нещата с истинските им имена.

Подкрепям! За отрепките трябва да се дава гласност. Не, че съм имала някакви очаквания към Софка, но и тя го подкрепя престъпника Емрах. Гнусно и нагло поведение от всичките провинили се в последно време!

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 10:44 от ~Милена~

# 3 062
Всъщност престъпника е Емрах. Фики за учудване е свясно момче.

# 3 063
Извинявам се на Фикрет, объркала съм имената.

# 3 064
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Всъщност престъпника е Емрах. Фики за учудване е свясно момче.
Ми не чак толкова, имаше клипче, с него, жена му, и детето в кола. Детето не беше в столче.
 Вероятно  е по хитър, и гледа да се пази от такива изцепки.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 12:33 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 3 065
И аз не ги гледам, отворих YouTube и там ми излезе откъс от Гала.
На Венета гледах първите два епизода, защото преди години гледах Горещо. Ами Венета е изтрещяла и е много нестабилна. Освен подмазването на престъпници

# 3 066
  • София
Наистина страхотен концерт направи Роби! Феноменален, великан- много ми хареса как поздрави момчетата волейболисти и как пя на една дама от публиката! Като цяло, вчерашният ден беше пълен с много позитивни емоции.

# 3 067
Споко, сега известно време ще се мазнят и възвеличават волейболния отбор. Не че не го заслужават, но отсега ги съжалявам колко студиа и некадърни водещи ще трябва да изтърпят.

# 3 068
  • софия
Имам една мечта....да живея в държава ( за свят не си мечтая), населявана само от мъже, подобни на тези от волейболния ни отбор.
Гнус ме е от мястото където живея, гнус ме е от тъпите, елементарни, нагли и прости хора. Гнус ме е от липсата на мозък, възпитание, морал и култура на 90% от живеещите тук.
Мечтая за някаква утопия.
Горката, как си се случила от редките 10 процента, че да се мъчиш...
В случая иронията е неуместна според мен.
Цитат
Концертът на Роби Уилямс в София в неделя вечерта е на път да бъде съпътстван от голям скандал. БНР съобщи, че двама служители на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" са били задържани при операция на столичната полиция заради поискан подкуп от четирима водачи на камиони, превозвали техниката на поп звездата.

Камионите били спрени при влизане в столицата от екип на администрацията. Водачите подали сигнал в СДВР, а искалите подкуп са били задържани. БНТ добавя, че сигнал има и до британското посолство. Служителите на администрацията са задържани за 72 часа.

Очаква се по-късно днес от полицията и прокуратурата да дадат подробности.
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/aresti-sofiya-zarad … a-na-robi-uilyams
Успяваме да прецакаме и опошлим всяко хубаво нещо.

# 3 069
Спомням си преди няколко месеца тук каква защита имаше на Карлос Насар - млад бил, еднократно било нарушението му Simple Smile

Отчитам разликите между Насар и Емрах - първият си понесе наказанието, извини се и наистина след това не се е повтаряло. Но шофира с наркотици и без книжка, направи гонка с полицията. Вторият се чуди как да маже и да обяснява, редовно е в някаква изцепка, наказание няма. Но все пак прави впечатление как за едни звезди се намират оправдания и извинения, а за други сме крайно възмутени Simple Smile

Хах, тази тъпотия с поискания подкуп даже не знам как да я коментирам. Много глупави тези хорица, колко други си искат и получават безнаказано, тези да се натресат така на световна звезда Grinning

# 3 070
Ами аз не ги гледам, нито мазните водещи, нито тези "звездни" престъпници. Лесно е. И нека поне тук се казват нещата с истинските им имена.

Подкрепям! За отрепките трябва да се дава гласност. Не, че съм имала някакви очаквания към Софка, но и тя го подкрепя престъпника Емрах. Гнусно и нагло поведение от всичките провинили се в последно време!
От този етнос са много единни и се подкрепят, така че не ме учудва, а Софка ми е глуповата, да не кажа елементарна.

# 3 071
  • софия
Хах, тази тъпотия с поискания подкуп даже не знам как да я коментирам. Много глупави тези хорица, колко други си искат и получават безнаказано, тези да се натресат така на световна звезда Grinning
Чалга навсякъде. Назначаваме ги наши, не умни.

# 3 072
Не съм фенка на Селена, но спокойно мога да я поставя сред най-хубавите булки, които съм виждала.

# 3 073
Лай...о Емрах щял да гостува на Венета да разкажел за случката и в последния момент написал, че е с 40 градуса и не може да отиде.

# 3 074
  • София
Прекрасна е Селена. Няма нищо излишно по нея. Елегантна, нежна и шик!

Общи условия

Активация на акаунт