Звездни Компромати- Септември'25

• 291 165
  • 3 276
  •   56
Отговори
# 3 255
Модните дефилета продължават :
LV в Лувъра
Zendaya и Léa Seydoux
Скрит текст:

# 3 256
Аз пък си мисля, че много се проточи бракът на Никол Кидман. Много добра актриса е, ама не сме и в къщата. Предобри и тя с много неща и е видимо

Юлита е на гребена на вълната за разлика от момчетата от отбора. Само за братята слушаме, а другите не са положили по-малко труд и лишения. Млади, скромни, знаят по няколко езика и не са с татуси от- до. Да гледат футболистите и да учат

# 3 257
Зендея е ужасна неприятница с тия крака!

# 3 258
Зендея е ужасна неприятница с тия крака!
Laughing
Да, мразим я!

# 3 259
Аз иксма на Хайли краката 😬

# 3 260
Взимаме един крак от Хейли и един от Зендея 😝

# 3 261
  • Glasgow
И на Сидни Суини сисите 😇

# 3 262
Още една рожденичка днес - Marillon Cotillard на 50 🎂🥂 Да е жива, здрава, успешна и щастлива❤🌹❤
Скрит текст:

Симон Синьоре е първата французойка с награда Оскар за най-добра актриса в главна роля през 1960, Марион е втората, 48г по-късно, през 2008, за превъплъщението си в Едит Пиаф.
Ролите й са многобройни, в Европа и отвъд океана. Има син и дъщеря с Guillaume Canet, с когото се разделиха след 18г брак, в началото на юни тази година.
Страхотна е Марион! Изобщо не изглежда на тези години!

# 3 263
  • на село
Ох, Сидни Суини и Лорън Безос са се накиприли в потресаващи роклички. Като едни Снежанки са ми по ххл.

Зендея и тя не е звъннала на стилиста, но на нея ѝ прощаваме, заради краката.

# 3 264
Според мен е имало дрес код на този рожден ден на Суини. Едва ли просто са си избрали подобни рокли.

# 3 265
Много се надявам вторите в света във волейбола да изместят вече четвъртите в света във футбола, защото отдавна ми е писнало да слушам за вторите. Grinning

# 3 266
  • Sofia
Радина Кърджилова - гост в БНР Нощен хоризонт. Много й е странна долната устна, не знам от вечното хапане ли е такава или от интервенции, но изглежда болезнена и суха
Скрит текст:
Есенни богини... по български. Така са се нарекли, не е моя измишльотина. Нелка Хикселка, Силвия Кацарова, Биляна Тончева, Антония Първанова и останалите не ги разпознавам. По-комично от вдетенени жени е вдетенени жени с уж сериозни професии, които си вярват.
Скрит текст:

# 3 267
  • Пловдив
Обаче ми харесват цветовете, особено жълтият костюм на тази вдясно. Представям си го джинсов (рипсено кадифе).

# 3 268
Много дразнещи корени има Радина...
А госпожите са много сладки... Като тикви за Хелуин

# 3 269
  • Sofia
Обаче ми харесват цветовете, особено жълтият костюм на тази вдясно. Представям си го джинсов (рипсено кадифе).
Цветовете са супер. И дотам. При други пози и без "богини" всички щеше да си е на мястото.

Общи условия

Активация на акаунт