Звездни Компромати- Септември'25

• 297 142
  • 3 308
  •   21
Отговори
# 3 285

ПП и сега се сетих, докато гледах мачовете не помня да имаше някое момче с татуси.
Както са болшинството на тяхната възраст.
Дамян Колев има татуировки на ръцете, виждаха се ясно.

# 3 286
Жената на Безос как е успяла с толкова пари да изглежда така евтино. Направо е отврат. Амал Клуни никога не ми е харесвала, като суха клечка и главата и дори не е красива. Баш за нея да се ожени Клуни.

# 3 287

ПП и сега се сетих, докато гледах мачовете не помня да имаше някое момче с татуси.
Както са болшинството на тяхната възраст.
Дамян Колев има татуировки на ръцете, виждаха се ясно.
Исках да кажа, че не са нарисувани от горе до долу и то на нац. герои.
Поносимо е. Не се набива на очи. Не съм против татусите, за съм, когато са правени с вкус и мярка.

# 3 288
Damian Hurley
Скрит текст:

# 3 289
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Дамян, освен син на майка си и да позира реално с какво се занимава?

# 3 290
Радвам се, че ги видях на живо. Големи симпатяги са, дано не ги урочасаме с това внимание, но наистина е невъзможно да останеш като камък пред тях. Много беше емоционална тълпата, а отборът - не по-малко. Да им дава Господ здраве и условия да се надскочат още. Заради нас. 😘
Заради огромните лишения и труда, който полагат. А са толкова земни! Дано са усетили любовта на хората, които по улиците ги поздравяваха, а на площада беше много, много емоционално. Щастлива съм, че го преживях! Предния път не съм била родена, да даде Господ като олимпийски шампиони да ги посрещна!

# 3 291
  • Пловдив
Готина реклама с Арни и Гал Гадот Simple Smile
https://www.facebook.com/share/r/15EdCBc7KAr/
И весела и танцуваща Глория Естефан Simple Smile
https://www.facebook.com/share/r/1F5HjoJ3ds/

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 20:54 от mystic woman

# 3 292
Каква голяма глава има Хърлев

# 3 293
Толкова хубаво посрещане на волейболистите ни, браво. Любо Ганев ли е инициатора, ако е той, адмирации. Можеше да мине и замине на летището с няколко интервюта. Такива разкошни млади мъже, дано имат още много успехи. Вече ще са със самочувствие в отборите в които отиват да играят, няма да се дават на чужденците я!

# 3 294
Ани Ленъкс
Скрит текст:

Ребел Уилсън със съпругата си и детенцето им
Скрит текст:

Едуард Нортън и Гуинет Полтроу на ревюто на Гучи
Скрит текст:

# 3 295
Не, не е Любо инициатор. Но е казал, че 90% от паричната премия, която държавата дава (520 000лв, ако не се лъжа) ще я даде на отбора. За федерацията ще останат само 10%

Днес четох, че Италия дава 55 милиона за подготовка на волейболния си отбор. Нашите едва 5 милиона. Истинско чудо сътвориха момчетата ни

# 3 296
Arnold Schwarzenegger
Скрит текст:

# 3 297
Ох, ама защо дядо Арни си боядисва косата в този нелеп цвят??? Мислех, че в брошурата на лидл е лош фотошоп с тая коса и бормашина, ама явно е истина. Ужас! А аз много го харесвам!

# 3 298
  • Пловдив
Може такъв да си спомня, че му е бил естественият цвят от младините.

# 3 299
Louis Vuitton fashion show по време на Седмицата на модата в Париж

Jennifer Connelly
Скрит текст:

Sophie Turner
Скрит текст:

Ana de Armas (и тя питка в лице)
Скрит текст:

Jaden Smith
Скрит текст:

Zendaya
Скрит текст: