RYANAIR - 30

• 24 356
  • 419
  •   4
Отговори
# 390
  • SF
Просто не се качвате първи в самолета, а си чакате на опашката. Наредете се тримата на опашката, може и да сте от първите. За разделяне на дете от майка не се притеснявайте. Никой няма да пита дали бащата не чака отзад на опашката, за да поеме детето. Такива въпроси не задават. Много родители с деца си купуват само 1 билет прайорити. А и не е сигурно, че бащата ще е толкова назад.

# 391
Нареждате се без прикрити и толкова. Никой няма да ви задължи, това не е концлагер.
Това е право, а не задължение. А и да се наредите в прайорити всички вероятно няма да ви върнат.
И аз почти винаги отивам последен, нищо че  ога да отида от първите, след майки с деца и инвалиди. Така ми харесва.

# 392
  • София
Ние досега сме ходили все напред, ама това бе когато още нямаше запазени места, за да сме заедни Joy Сега със запазени места не знам дали въобще се случва тази блъсканица. Иначе, има ли смисъл да ходим два часа преди полета в София? И планирам мининум 3 часа престой на Станстед преди обратния полет. Не знам колко голямо е летището.

# 393
  • Milano
Гледам сред канселираните полети на Милано Малпенса, заради стачката днес е и полет на Раянеър до Пловдив.
В обратна посока обаче не е.
Мислех си, че обикновено се отменя двупосочно, ама явно не е така.

# 394
  • София
Гледам сред канселираните полети на Милано Малпенса, заради стачката днес е и полет на Раянеър до Пловдив...
Изпълнява се, в момента е над Босна.

# 395
  • София
Питам от любопитство - днешните оферти за втори билет на 1/2 цена как се купуват? Първо взимам на пълната и после автоматично системата дава възможност ли?
Както казва Алеко - "ах, тези Сандвичеви острови (сегашните Хаваи) израснали са ми на сърцето", та и на мен Дъблин или Единбург така

# 396
  • София
Питам от любопитство - днешните оферти за втори билет на 1/2 цена как се купуват? ....
buy one get one discounted
BUY ONE, GET ONE HALF PRICE - PROMOTION TERMS AND CONDITIONS
To avail of the Buy One Get One Half Price Promotion (the "Promotion"), you must purchase a Basic Fare ticket for a flight departing between 01/12/2025 and 28/02/2026 (inclusive).
The Promotion excludes travel during the Christmas period (18/12/2025 - 04/01/2026).
The Promotion applies to a minimum of two passengers traveling on the same flight. The second passenger's Basic Fare ticket will be available at 50% of the price of the first passenger's Basic Fare ticket.
Bookings must be made by 28/11/2025.
The Promotion is only applicable to Basic Fare tickets.
The Promotion is only available for bookings made on selected routes and dates and is subject to availability.
Ryanair reserves the right to extend the sale and amend routes, dates and seats provided at its sole discretion.
The Promotion may not be combined with other special offers or promotions.
This promotion does not apply on connecting flights/routes or Spanish subsidised tickets.
Any flight changes made to bookings that are booked as part of the Promotion will be subject to the standard flight change fee set out in our Table of Fees.
Except as otherwise provided by applicable law, these Terms & Conditions shall be governed by and interpreted in accordance with the laws of Ireland.
Ryanair Group GTCCs apply.

# 397
Взимате 2 заедно и ще намали цените.
Не важи за всички полети. Маркирани са с етикетче, за да познаете кои.

# 398
  • Milano
Гледам сред канселираните полети на Милано Малпенса, заради стачката днес е и полет на Раянеър до Пловдив...
Изпълнява се, в момента е над Босна.

На мен излиза канселиран на сайта на Раян и на този на летището:

Да не би да гледаш в обратната посока, от Пловдив насам?

# 399
  • София
Не, ето го, снижава вече за кацане :

# 400
  • Milano
Странно, че дават грешна информация от два  официални сайта.
По-добре за пътуващите.

П.п. и на сайта на пловдивското летище го дават отменен.

Има доста канселирани полета на Малпенса днес.

# 401
https://boulevardbulgaria.bg/articles/ryanair-zakriva-kluba-za-l … CACu6DI4lYQ 
Четохте ли го това: Ryanair закрива клуба си за лоялни клиенти Prime само осем месеца след началото. Причината - пътниците са се възползвали твърде много от предимствата.
Че защо иначе ще си купуваш членство, ако няма да използваш предимствата му? Те какво са очаквали, само да им се налеят едни пари ли?

# 402
  • София
Пътнически възглавници за около врата разрешени ли са? Хлапето иска да си вземе неговата и се чудя дали е допустимо.

# 403
Масово хората се качват с възглавници на врата, даже ми е чудно и на кратки полети...

# 404
  • SF
Да, позволени са. Може да си ги държите в ръка или на врата.
След краткия полет някои пътуват дълго с влак, автобус... Не знаем кой какви навици има. Моя приятелка заспива в колата, преди да сме  минали табелата на София.
А много хора непрекъснато пътуват и гледат да се наспят или дремнат по време на полетите.

Общи условия

Активация на акаунт