RYANAIR - 30

• 32 251
  • 554
  •   1
Отговори
# 450
  • При елфите ...
1.На латиница
2. За различни възможности са необходими 2 резервирания или повече, според брой хора.
Благодаря!

# 451
Имам нужда от малко помощ...

1/ На латиница ли се изписва името при резервирането на билет от сайта?

2/ При резервация през сайта за 2-ма човека, как на единия да се отбелижи basic, а на другия regular?

На една резервация трябва всички да са еднакви. Обаче можеш да купиш двамата Бейсик и после да добавиш на единия багаж и каквото точно искаш.

# 452
  • При елфите ...
Скрит текст:
Имам нужда от малко помощ...

1/ На латиница ли се изписва името при резервирането на билет от сайта?

2/ При резервация през сайта за 2-ма човека, как на единия да се отбелижи basic, а на другия regular?

На една резервация трябва всички да са еднакви. Обаче можеш да купиш двамата Бейсик и после да добавиш на единия багаж и каквото точно искаш.
Благодаря! Последващото добавяне на regular (допълнителен багаж + място) кога и как става? Thinking

# 453
Може и преди да платите още, само следвайте стъпките и ще ви пита искате ли какво ли не

# 454
Здравейте, може ли някой да ми разясни разликата в пакет Plus и Flexi plus по отношние на местата. Отделно местата се обозначават още при купуването или при чекирането.

# 455
Разликата не е по отношение на местата, flexi дава право на промяна без да се плаща допълнителна такса за промяна. Иначе как ви излизат flexi plus, аз не можах да ги изкарам

# 456
  • София
Здравейте, наблюдавали ли сте, дали цените за местата се повишават или намаляват с наближаване на полета? За Италия питам.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 18:54 от denizara

# 457
На местата или на билетите? За кога и къде конкретно също е от значение.

# 458
Разликата не е по отношение на местата, flexi дава право на промяна без да се плаща допълнителна такса за промяна. Иначе как ви излизат flexi plus, аз не можах да ги изкарам

В сайта на компанията излизат всички опции за билетите.

# 459
  • София
На местата или на билетите? За кога и къде конкретно също е от значение.

За местата, до Рим, през март. Малко са продадените места, но чекирането започва след 6 дни и се чудя, дали да купувам преди него, ако ги вдигат след това.

# 460
Аз ако не съм купила места заедно с билета, първо чекирам и ако не ми хареса, купувам. Не се променя цената на местата с приближаване на полета, може 1-2 евро максимум да има разлика нагоре в сравнение с първоначалната.
Ама как след 6 дни почва чекирането за полет през март, без закупени места?
Ако е удобно да питам- на каква цена купихте билетите за март и кога?

# 461

В сайта на компанията излизат всички опции за билетите.

Щом питам, значи не ми излизат...

# 462
  • Пловдив
Нахлувам в темата заради прозрачната чантичка за течности. Имам две от ДМ. Едната е изцяло прозрачна като тази:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/parsa-beauty-komplekt-za-pat-p4001065505420.html

Другата е подобна на тази от снимката в статията - т.е. има цветни неща по края:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/vdahnovenie-i-saveti/krasota-i-p … -patuvane-2378492

Има ли значение коя от двете ще ползвам, защото втората ми е по-удобна като модел?

# 463
Ако отговарят на изискванията да са с вместимост един литър, няма значение.

# 464
  • SF
Никакво значение няма. Ползвай си втората, щом ти е по-удобна.

Общи условия

Активация на акаунт