RYANAIR - 30

• 24 618
  • 421
  •   3
Отговори
# 240
Това е някаква буря в чаша вода с тия бордни карти.
Даже бих си направил експеримент да мина с хартиена, дали ще ме върнат? Не вярвам.
Вероятно просто ще махнат бутона print от сайта...

# 241
Точно на летището в Малага, преди два месеца, чекирах сина ми от България и му изпратих бордна карта през вайбър и не е имал проблем на скенерите...та няма проблеми с изпратени по какъвто и да е било начин бордни карти

# 242
Аз ги сканирах и четирите от моя телефон и минахме така. Не е необходимо да влизат в моя профил или подобни.

# 243
Не е задължително да използват вашият профил. Всеки може да добави въпросната резервация в свой профил и да мине така. Отделно, аз винаги съм разпращала скрийншот на картите и никога не е имало проблеми на никое летище.

# 244
  • на село
Бордните карти могат да се свалят в уолета на всеки телефон, съответно да се изпращат до друг пътник, който добавя билета в своя уолет. Ако нямате приложението Wallet, го теглите.

# 245
  • Варна
Купува се и се чекира през моя профил.
Бордните карти споделям в Apple wallet и на мъжа и детето с цел, ако падне батерия или друго….
Но попринцип минаваме с един телефон. Пращам ги на друг с цел да не останем без тях при инцидент.

Вземах билети за Париж не с Раян, че не ме устройва летището и часа на полетите.
За юни обаче има удобни за Рим, но докато купя и цената скочи леко. Сега умувам да купувам ли на тази или да изчакам малко за евентуално нови промени надолу.

# 246
Аз пък следя едни двупосочни полети за април в Единбург, не на Великден, паднаха към 15 процента, чудя се дали да чакам още. Тогава е слаб сезон...

# 247
Ще паднат в ден на промо. Иначе ей така едва ли ще паднат. Колкото повече се запълва капацитетът на самолета, толкова повече ще се качват.

# 248
Baltazara1, може да следите с Airhint и Skyscanner, но внимавайте да не Ви подведат.
Аз пък следя едни двупосочни полети за април в Единбург, не на Великден, паднаха към 15 процента, чудя се дали да чакам още. Тогава е слаб сезон...

# 249
# 250
  • София
От 19 декември София - Аман 2х седмично.

# 251
От 19 декември София - Аман 2х седмично.
И освен Аман... РАЯНЕЪР пускат полети от София до:
Маракеш - от 30 март, 2 пъти седмично
Торино - от 31 март, 3 пъти седмично
Ламеция - от 3 април, 2 пъти седмично

# 252
Здравейте! Райънеър обявяват ли намаления на Черен петък? Дебна едни билети за Барселона през април, според Вас да изчакам ли още за евентуални намаления или да си ги купя?

# 253
  • София
Ако съвпадат с ваканции или празници е по-малко вероятно да има спад в цените - тези полети се разпродават така и така.
Правилото е купуваш когато ти е изгодно.

# 254
За Барселона, средата на март 2024-та, взех билети за малко под 200 лв. отиване и връщане. Взех ги януари. Ако следите, може би не чакайте до много след януари, знам ли.

Общи условия

Активация на акаунт