RYANAIR - 30

• 24 565
  • 421
  •   1
Отговори
# 345
neuromancer, бях публикувала, когато казахте, че не вярвате да се случи. Пише, че няма да бъдат приемани - will not be accepted. Не мисля, че е "изгубени в превода", но може някой с опит да сподели как е на практика.

И на мен ми е любопитно. Летях след промените и със сигурност съм показала кода от уолет-а, а не от приложението на Райън. Демек пак не е от тяхното. И не смея повече да пиша, че ако ни чете министъра, ще вземе да се рапищи по медиите:) Нямам билет за чекиране да видя дали има опция изобщо за "класически" даунлоад.

# 346
  • София
Никога не е било коментирано, че само и единствено QR код от приложението ще се приема. Разбира се, че QR код в уолета е равносилен след като и самите Ryan ти предлагат да го имаш и там.

# 347
# 348
  • СОФИЯ
Разгледах днес това намаление уж, но никакви добри цени не виждам след 06.01., когато на католиците им свърша ваканцията.

# 349
  • SF
На какви католици им свършва ваканцията?

# 350
Хаха, и аз това щях да питам снощи, ама се въздържах.

# 351
Разгледах днес това намаление уж, но никакви добри цени не виждам след 06.01., когато на католиците им свърша ваканцията.
В много държави ваканцията свършва на 06.01, който е католически празник и започват работните дни. Може би това се има предвид. Че билетите са евтини извън ваканциите обикновено, а сега след ваканцията пак са скъпи.

# 352
  • Пловдив
Аз да си кажа и тук, че много ме е яд за полетите до Милано от Пловдив...Разписанието е никакво.
Гледах за подарък в петък пристига там в 17,30 и в неделя в 12,30 обратно тръгва. Другият вариант е цяла седмица.

# 353
Има промени в седмичния график от април за линията Пловдив - Милано. Планувам да съчетаем с влак до Швейцария

# 354
  • До морето
Здравейте, идвам да докладвам за казуса с пачконосеца. С две думи - никакъв проблем. Никой не ни обърна внимание, носехме си го на рамо и си се качихме в самолета без проблем и в Букурещ, и в Тревизо.

# 355
  • SF
В много държави ваканцията свършва на 06.01, който е католически празник и започват работните дни. Може би това се има предвид. Че билетите са евтини извън ваканциите обикновено, а сега след ваканцията пак са скъпи.

Моля, кажете кои са тези държави или ако са чак толкова много, избройте само десетина, за да знаем за какви католически празници говорите. Тези празници по какъв начин пречат на пътуващите некатолици?

# 356
С нищо не пречат на пътуващите, просто по празници не само католически билетите са по-скъпи.

# 357
Може би пак да ми прочетеш предположението. Когато в някоя държава е ваканция цените на билетите са значително по-високи, защото много хора искат да пътуват през ваканцията. Допуснах, че Мама Сання е очаквала, че за дестинации, при които на 6.01 свършва ваканцията, билетите ще са евтини, а те не са.
На 6 януари католическата църква празнува тримата Царе или влъхви. Коледната ваканция завършва на 06 януари в Германия (повече провинции), Австрия, Испания, Италия до десет не мога да ги знам, и пак казвам, че това е предположение.

# 358
  • Наблизо
Тези празници не са почивни или нещо друго,Коледните ваканции се изчисляват така,че в двете седмици да влизат коледните и новогодишните празници и се започва училище първият понеделник след нова година.
Никакви влъхви,масленица и подобни не влизат в уравнението.

# 359
Тези празници не са почивни или нещо друго,Коледните ваканции се изчисляват така,че в двете седмици да влизат коледните и новогодишните празници и се започва училище първият понеделник след нова година.
Никакви влъхви,масленица и подобни не влизат в уравнението.

На прима виста
Национални празници в Испания
1 януари: Нова година
6 януари: Денят на тримата влъхви (Los Reyes)

И баш влъхвите са си национален празник и неработен ден в Испания:)

Общи условия

Активация на акаунт