RYANAIR - 30

• 24 902
  • 426
  •   2
Отговори
# 420
Глупави или не - правилата са си правила. На когото не му харесват, може да лети с други авиокомпании. Не бих си напълнила възглавницата с дрехи първо защото не понасям подобни селски пинизи, второ защото надали ще ми е удобно.

# 421
  • SF
Ти го приемаш за селски  номер, но то си е лайф хак - същото, но наречено с други думи. Ако първото ти звучи като прецакване на системата, във втория вариант е по-скоро да я надхитриш и да се възползваш чрез изобретение.
Лично аз не съм си пълнила възглавничката с чорапи, но е идея. Защо да нося дунапрен, но не и нещо памучно или от мерино?
В много клипчета със съвети за пътуване го правят това.
Това е като да се сетиш да сложиш чанта в чанта, ръкавици една върху друга, два омотани шала. Лично аз съм си увивала мохерен пуловер около врата вместо шал. Хем ми беше топличко, хем не мислех къде да го тъпча и да смачкам всичко, включително и него.

# 422
  • София
По тази логика и джобовете трябва да са празни. Възглавничката е моя, имам право на нея и мога да я напълня с каквото реша. Ако зашия ципа ще го разпорят да проверят какво има ли?
Тези разсъждения какво помагат на четящите в темата?

# 423
  • на село
На летището на Манчестър, на терминала, от който заминават самолетите на Райънеър са махнали изискването да се вадят течности и лаптопи - с нови скенери са и всичко остава по чантите. И организацията е по-добре.

# 424
На летището на Манчестър, на терминала, от който заминават самолетите на Райънеър са махнали изискването да се вадят течности и лаптопи - с нови скенери са и всичко остава по чантите. И организацията е по-добре.
Скоро летях от летище Щутгарт (не с Раиън), където също има от новите скенери. Уж не трябваше да вадя нищо от ръчния багаж, а го ровиха 2 пъти - първият защото имах туристически ютия и сешоар, и е трябвало да ги извадя Grinning, а след това защото в багажа.имах 2 запалки (най-обикновени) и едната ми я изхвърлиха. Толкова за новите скенери. А може пък летищният персонал още да не им е свикнал.

# 425
  • на село
Аз също имах сешоар, но багажът си мина без проблем.

# 426
На летището в Единбург също не се вадят от чантата, а на всичкото отгоре може да имаш в ръчния багаж 2 литра течности. Толкова съжалявах, че не го знаех това предварително. Две шотладски течности щях да си напъхам в раницата допълнително...

Общи условия

Активация на акаунт