Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 8 491
  • 521
  •   1
Отговори
# 510
Събираме миди и камъчета, купуваме нещо за спомен. Правим и снимки разбира се.

# 511
Правя снимки, събирам камъчета, купуваме магнити Hug

# 512
Правим много снимки и клипове.

# 513
  • Варна
Правя снимки и си купувам сувенири от всяко място. Но най-важни са спомените.

# 514
Правя много снимки на всичко, което ми се струва интересно и купувам сувенири и хранителни стоки/подправки, типични за региона.

# 515
Суша плодове. 🌞

# 516
При всяко пътуване правя много снимки. Обичам да купувам чаши и кухненски кърпи с логото на мястото.
Когато зимата е студено,  а и понякога мрачно в душата се връщам с удоволствие в летните слънчеви дни,  усещам грохота и мириса на море и страхотните мигове с любими хора...
Във всяка стая имам стъклени съдове с миди, охлюви, камъчета. С носталгия често поставям рапан на ухото, да чуя морето както в детството.

# 517
  • Лясковец
Снимки,сувенири,клипчета и магнити,примерно всяка година когато ходим на море си правим по един магнит и на фризера,така се виждаме как сме се променили на морето всяка година,първо двама,после няколк години трима,а накрая четирима.

# 518
Правя снимки при всяко пътуване и купувам сувенири, които после да ми напомнят за това място.

# 519
За да удължа усещането за лято и спомените от ваканцията си прибирам летните дрехи чак през декември ,мъчно ми е да ги сгъна в една торба и да ги запратя под леглото. Гледам си често летните снимки, купувам си сладолед до късна есен и планирам почивката за следващото лято. Така ми се струва,че скъсявам зимния период ,защото чакам вече следващият.

# 520
Правя си много снимки и винаги си взимам нещо за спомен.

# 521

Изтеглени са потребителите, които печелят плажна чанта с продукти от новата серия на Ariel и Lenor – Fresh Breeze of Greek Island. Това са:

unserwahnsin
leni_beni_
sweet_maniche
Дамасцена
Gigi

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 05.10.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на Ariel и Lenor. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  офис на СПИДИ
-  телефон за връзка

Наградите ще бъдат изпратени от екипа на BG-Mamma до 08.10.2025 г.

Общи условия

Активация на акаунт