Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 8 495
  • 521
  •   1
Отговори
# 465
Купувам си винаги храна от мястото, на което съм била. Нещо характерно - зехтин,  бурканче с песто или паста от трюфел. Правим си тематични вечери с чаша вино и се отпускаме, както на ваканцията. Но времето тече толкова бързо, скоро ще дойде и другото море Simple Smile

# 466
Кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?

Не правя нищо кой знае колко мистериозно, за да удължа спомена от лятната почивка. Разглеждам си снимки от почивката, за детето събира милички и камъчета, с които си играе, разговаряме по темата - помни ли къде бяхме, като намери това хубаво камъче и онази мидичка, припомняме си с разговори. Освен това обикновено купувам и нещо практично за предстоящата есен - дрехи или обувки, и като ги носим, винаги си припомняме откъде сме ги купили.

# 467
Поставям в рамки, снимки от лятната почивка, които са запечатали летните ни моменти.

Имам и кът, в който си събирам сувенири от местата, които сме посетили.
И задължително магнитчета, които си събирам на хладилника Simple Smile

Купувам си и типични за района сапуни, масла и аромати, които след това ме пренасят там...

# 468
Връщам спомена от лятото чрез снимки, сувенири, припомняне на различни моменти от почивката.

# 469
Нямам специален ритуал за защита на летни спомени, но лятото винаги остяняв в мен в сърцето ми. Купувам магнит от всякъде,  където отида и го слагам на хладилника,  така го виждам постоянно и това винаги събужда приятно усещане в мен. А аромата от лятото в къща запазвам като при пране използвам хубав омекотител и така цялата къща ухае на лято.

# 470
Аз също нямам специален начин,просто се наслаждаваме на почивката и времето 4мата заедно,правя снимки на децата за да мога да им показвам след време/години ,правим и обща снимка или пък запечатвам пак чрез снимка някакъв смешен момент ,понякога изкарвам на хартиен носител няколко снимки ,бабите обожават истински снимки в рамка . Почивката винаги минава бързо.

# 471
За да удължа спомена от лятната почивка, запазвам дребни сувенири и снимки на детайли, които ми помагат да се върна към момента. Създавам си плейлист с музика от пътуването и понякога приготвям ястия, които съм опитала там, за да усетя отново вкуса и аромата. Така спомените оживяват и ми носят радост дълго след края на почивката.

# 472
Правя снимки и клипове по време на лятната почивка, купувам различни сувенири, ползвам в ежедневието аромати, които са вдъхновени от слънцето, вълните и морските приключения.

# 473
Като прочетох вашето интро, си представих, че искам точно тази чанта с точно тези продукти.  Страаашно хубаво звучат и мисля, че наистина биха върнали лятото в дома ми.
Истината е, че снимките ме топлят през зимата и връщат всичко от лятото - спомени, аромати, вкус!

# 474
Пазя спомени  и си разглеждам снимки и видеа

# 475
Правя много снимки,купувам сувенири (най-вече магнитчета).

# 476
Винаги си вземаме сувенири и правим много снимки

# 477
Правя повече снимки, взимам сувенири и магнитчета. Имам си парфюми аромати за лятото и когато ми стане носталгично се пръскам с тях и зимата.

# 478
Обичам да правя снимки които закачам на определени места в апартамента
Също така понеже сме къмпинга ри и обичам да гледам известно предаване, което е снимано по бреговете на нашето красиво черноморие и така до като постепенно става студено, аз си спомням за нощите на плажа и разходките по горещия пясък

# 479
Взимаме магнит от мястото, където сме били.

Общи условия

Активация на акаунт