Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 8 516
  • 521
  •   2
Отговори
# 450
Нося си сувенири от всяка почивка и задължително правя много снимки.

# 451
Правя снимки и така запечатвам моментите Heart
Когато ми е носталгично по отминалото лято е достатъчно да ги разгледам Heart

# 452
  • Горна Оряховица
Вадя си фотоалбум след всяка почивка

# 453
Винаги правя снимки за спомен. Освен това си тръгвам със сувенирче - не е задължително да е купено такова.

# 454
  • Бургас
Снимки задължително. Събираме си мидички и рапани от плажа. С децата ги лакираме и правим различни сувенири за спомен от изминалото лято.

# 455
Винаги правим снимки за спомен. Дъщеря ми обожава да събира камъчета, мидички и рапанчета от мястото, където сме били на почивка, а аз не пропускам да взема различни сувенирчета, които по-дълго да ни напомнят за приятните летни емоции.

# 456
Снимки за спомен и планове за следващото лято ми топлят душата през останалите три сезона Nature Sunny

# 457
  • София
Моите малки тайни са няколко-снимки, разбира се, сувенирчета, ароматизатори с аромат на лято и море, но най-важното е, че удължава лятото с почивки на морски дестинации от февруари до ноември. Започваме с 4-5 дни в ОАЕ през февруари, април сме на 3-4 дневен круиз по Средиземноморието, юни-Гърция, юли/август Италия, сега сме в Кипър, ноември - Малта.

# 458
Купувам си сувенири. Снимки, които са запечатали любимите ми моменти от лятото.

# 459
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?
Снимки, сувенири, магнитчета Heart

# 460
  • София
Лятото го задържам със снимки, музика и аромати.
Винаги си купувам и по нещо дребно за спомен.

# 461
  • до най-прекрасния мъж
Нося си мидички, които си редя във витрината вкъщи, а така също и магнитчета от курортите, които посещаваме. Те ми напомнят за лятото. А за ароматите се доверявам на Ленор, винаги перфектни.

# 462
Всеки по-слънчев ден носи частица от оптимизма и ведрината на лятото. Снимки и летни хитове помагат да се консервира лекият му бриз, но най-силно ме зарежда вълнението за следващата ни почивка - магията е в емоцията от все още неизживяното.

# 463
Удължавам спомена за лятната почивка като използвам същия парфюм, който носих тогава, или просто вдъхвам аромата му от време на време. Харесва ми идеята да поддържам и дрехите си със същия аромат от почивката! Heart Eyes

# 464
Моите малки тайни са спомените от лятото , снимките, които си разглеждам, покупките ,които съм направила по време на почивките.

Общи условия

Активация на акаунт