Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 9 130
  • 521
  •   1
Отговори
# 435
Запечатвам моментите със снимки ик упувам сувенири за спомен и за подаръци.

# 436
Обичам лятото и мирисът на море...
Искам слънчевите лъчи да са през цялата година. Вкъщи си правя кътче с морски миди и рапани, които да ми напомнят за морето.
Купувам ароматизатори и омекотители с летен, морски аромат.

# 437
От всяко пътуване имаме, магнитче за хладилника. Правим снимки и ги нареждаме  в албума за годината. Винаги си вземаме по някой полезен сувенир.

# 438
Моите малки тайни са спомените от лятото, снимките,  пощенски картички, които си разглеждам, сувенири, магнити, мидички...

# 439
Правя клипчета, които монтирам във видео.

# 440
  • Някъде там
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?
Винаги правя албум със снимки, също така използвам летни аромати( лосиони за тяло и парфюми),  напомнят ми за лятото и хубавите моменти.

# 441
Избирам си  лятна снимка от телефона и я слагам на десктопа ми на работния компютър Simple Smile

# 442
Знаете ли, че за да запазите аромата на прането максимално дълго, е важно да поставите парфюмните перли Lenor директно в барабана, преди дрехите? Така ароматните капсули се разтварят равномерно и се активират при всяко движение на тъканите. В комбинация с Ariel Pods и Lenor омекотител от новата лимитирана серия на Ariel и Lenor – Fresh Breeze of Greek Island, ще получите безупречна чистота и дълготрайна свежест от гръцките острови.

# 443
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Задължително си събирам мидички, охлювчета и камъчета от морския бряг, които после аранжирам на различни места у дома. Част от тях си слагам и до компютъра в офиса. От всяко посетено местенце за лятна почивка си отнасям и поне едно магнитче, което да ми напомня за него.

# 444
Правя много снимки и си купувам по някой сувенир да ми напомня за мястото.

# 445
Правим снимки с децата, а през годината си припомняме весели моменти от почивките.

# 446
Събирам предмети, които са характерни за региона - миди от морето, шишарки, цветя от планината и така пренасям атмосферата на мястото, на което сме почивали, в дома си.

# 447
  • София
Лятото опитвам да запазя със снимки, сувенири, аромати...

# 448
Най- вече снимки и магнити. Имам много красиво шише, в което слагам на слоеве, малко пясък от различните ни дестинации.

# 449
Изкарвам някои семейни снимки за албумите. Понеже последните години винаги почиваме заедно с приятелски семейства, гледам да се събираме и с тях и да си разказваме историйки от почивката. А ако сме си донесли нещо като например узо от Гърция - го отваряме, за да му се насладим заедно и отново да се пренесем на съответното място, макар и мислено.

Общи условия

Активация на акаунт