Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 9 132
  • 521
  •   1
Отговори
# 420
След като се върна от лятна почивка събирам информация и планирам къде да бъда следващата година.

# 421
Магнитчета на хладилника, снимки в рамки.

# 422
Страхотните моменти по почивките винаги се помнят запечатани половината в красиви снимки.

# 423
Запазвам спомена за лятото със снимки от моменти през лятото, сувенири от посетените места и с аромати напомнящи на лятото.

# 424
Правя много снимки. Купувам си нещо за спомен. Купувам си цвете, което засаждам.

# 425
Правя снимки и задължително си взимам дребен сувенир, който да ми напомня на мястото, което съм посетила.

# 426
Правя много снимки и често ги поглеждам.... и мислено се пренасям на брега на морето.

# 427
Снимки и видеа от морската почивка,мидички от плажа и омекотител с аромат на морски бриз -това са моите тайни, пренасящи аромата на лятото у дома.

# 428
Освен снимките, видеата и магнитите/сувенири, планираме почивките си така, че винаги да си създаваме интересни преживявания, които да ни оставят скъп спомен от местата, които посещаваме и да имаме истории, които да разказваме на деца, приятели и познати.

# 429
Правя снимки в щастливите моменти и на хубави места. Купувам нещо за спомен от всяко място, защото съм сантиментална. А най-важни са спомените, които си събираме и споделяме, защото остават и се връщат сами лесно.

# 430
Мирисът на море и докосването на слънчевите лъчи пазя през цялата година в сърцето си, в снимките, в събраните морски миди и рапани.

# 431
  • София
Готвя летни ястия особено тези които ядем на почивката. Държа лятната украса възможно най- дълго.

# 432
Купувам нов летен парфюм,  който ползвам през лятната морска почивка и към който се връщам и през другите сезони. Така си връщам спомените за море, слънце, релакс.

# 433
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?

Живея на място,което много прилича на лятна почивка 10 месеца в годината. Палми,плаж,влага,слънце,басейни и слънцезащита е ежедневието ни..
И да искам, би ми било трудно да забравя.. Laughing

# 434
На първо място са снимките.Добавям ароматни свещи и се опитвам да приготвя някое ястие/салата ,която съм пробвала лятото.В допълнение търся и подобни аромати,които ми напомнят за отминалото лято.

Общи условия

Активация на акаунт