Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 9 134
  • 521
  •   1
Отговори
# 405
Водя си дневник по време на лятната почивка и след това го препрочитам, за да съживя спомените отново.

# 406
Разглеждам снимки и клипове,  както и сувенирите, които сме купили.
Ползвам някои сувенири Simple Smile , н-р чаши за кафе.
Готвя с подправки,  които съм си донесла.
Разказваме си случки,  които са ни са запечатали от лятната почивка.
Планирам следваща почивка Simple Smile

# 407
  • София
Много снимки, малки подаръчета и допълнения за декорацията вкъщи, купени от мястото, на което сме почивали. Но редовно ми се случва да облека дреха и ароматът от нея да ми напомни за конкретен град ❤️

# 408
С много летни снимки и мидички ❤

# 409
Запечатвам всичко с снимки ,обичам свежите аромати и топлината и  през зимата .

# 410
Обичам спомените в снимки, които си припомняме с дъщеря ми, блянувайки и планувайки далечното следващо лято. Винаги написвам кратък художествен текст и така понякога си припомням най-силните преживяно от летуването. Иначе всичко се забравя...

# 411
Запазвам спомените чрез снимки и видеоклипове и често ги разглеждам, пренасяйки се отново и отново 💙

# 412
  • Велико Търново
Правим много снимки, от морето събираме мидички. Обикновено на път към вкъщи обсъждаме как е минала почивката и къде ни се ходи следващия път и така в планове за нови почивки е по-лесно

# 413
  • Б
Правим много снимки .После си записвам по някой спомен след като ги извадя. След  време вкъщи вадя албума , гледаме снимките и четем спомените .

# 414
Ох летните дни.. със снимки, със спомени и със закупени подаръчета от мястото Simple Smile)

# 415
Винаги си разпечатвам снимки от семейните ваканции и пътувания. Така си пълня албуми, освен, че ги запазвам и дигитално. Изсушавам си цветя. Също така си изсушавам лавандула и я слагам в малки торбички, които пъхам между дрехите в шкафа - така са с аромат на лавандула до следващият цъфтеж.

# 416
Събирам си миди,камъчета,рапани и правя снимки.

# 417
  • София
Снимките и разговорите вкъщи за отминалите дни държат спомените за слънчевото лято. И използването на всяка възможност за зърване на морето, дори и през зимата. 🏖️

# 418
Правим си снимки и разглеждане след време, също така много обичам да купувам магнити за хладилника и така като го видя ми изникват спомени.

# 419
Спомените от летните почивки запазвам чрез сувенири и снимки на местата, които съм посетила. Събирам и по няколко миди и рапанчета от плажа,който допълнително ми напомнят за отминалото лято.

Общи условия

Активация на акаунт