Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 9 138
  • 521
  •   1
Отговори
# 390
С аромати напомнящи за лятото и морето, правя снимки и си купувам сувенири от всяко място. Но най-важни са създадените спомени🍉🍌🧊🏖☀️

# 391
  • София
Виждам се с хората, с които споделихме лятната си почивка - имаме толкова много спомени от тези безгрижни дни, все още заедно се смеем на някои от тях. Спомените са в мислите ми, там се запазват най-дълго.

# 392
С многоооо снимки!

# 393
Правя много снимки и периодично ги разглеждам. И децата обичат да си говорим за ваканциите и да планираме следващите.

# 394
Запазвам лятото с малко снимки, грижа за тена и си оставям по нещо дребно от почивката, детето събира мидички или подобни дребни "сувенири" от мястото и ги пазя

# 395
Като преглеждам направените снимки през лятната почивка, както и аромат на лято.

# 396
  • София
Винаги си вземам камъчета, които слагам на място, което успявам да поглеждам поне веднъж дневно Simple Smile

# 397
Кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?
- Използвам продукти с аромант морски бриз, избирам продукти със син цвят /като ги видя подредени една до друга образуватвълна/ - цвета на морето, в нишата в банята имам свободно място за изукствени цветя и сувенири, там имам подрени миди и рапанчета за украса.

# 398
Разглеждам направените снимки и си правя кът със събраните мидички и камъчета у дома.

# 399
На първо място са снимките, които поставям в електронна рамка, за да ми напомня за хубавото време.
Сувенири за мен и семейството ми, магнитчета,  занаятчийска дъска за мезета, хендмейд предмети, полезни в ежедневието.
Ако децата са събирали камъчета, поставям ги в саксиите с цветята.
Обичам да си купувам рокли, чанти и други аксесоари, които да ми напомнят цяло лято.

# 400
  • София-Младост
Гледам снимките, които съм направила. Говорим си за посетените места и т.н.

# 401
Правим си снимки и клипове, купуваме си магнитчета и други неща, но най-вече се наслаждаме на приятното време и пълним очите си с красиви гледки, които да пазим дълго в сърцата си ♥

# 402
  • Варна
С аромати напомнящи на лятото /парфюми и ароматизатори за дома/. Омекотители за пране, също с летни нотки.

# 403
Правим снимки, купувам магнити и сувенирни чаши от по-екзотичните пътувания.

# 404
  • София
Гледам снимки, готвим си отново леки и по-летни ястия, използваме всеки слънчев ден да сме навън с часове.

Общи условия

Активация на акаунт