Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 9 141
  • 521
  •   1
Отговори
# 375
Снимките, които правя ми напомнят за лятната почивка дълго време

# 376
  • Русе
Разглеждаме снимките и си припомняме различни преживявания от лятната ваканция.Планираме почивката за следващата година и си купувам нов бански през зимата!

# 377
  • Пловдив
Взимам си магнитче с актуалната забележителност на мястото в което съм. И задължително снимки.

# 378
Разглеждам снимките от местата които сме посетили през лятото и се обграждам с летни аромати.

# 379
  • София
Снимки, снимки...кратки клипчета. Изгреви, залези, вълни, вятър, разходки по брега, аромат на лято...спомени.

# 380
Удължавам спомена от почивката като си вземам малък сувенир, който слагам някъде на видно място, а също и като продължавам активно да си използвам слънцезащитата, която е останала след морето. Така ми ухае целодневно и ми радва душата хубава емоция. Отделно от това сменям скрина на телефона и с всяко позвъняване пак съм в дълбокото синьо Simple Smile

# 381
Правя снимки и си вземам по нещо да спомен от всяко място, което сме посетили...

# 382
Обожавам лятото! Обожавам спомените за него! ☺️ Връщам ги и ги пазя със многото снимки и видеа, които правя докато съм на почивка. С малките сувенири и подаръци, които съм си донесла от там. С аромата на слънцезащитните продукти, които си подушвам от време на време. С поглед към плажните чанти, когато отворя гардероба. И не на последно място, с аромата на любимия ми жълт омекотител на Ленор върху дрехите си, който винаги ми напомня на лято!

# 383
Снимки, аромати, разходка сред природа...

# 384
Освен физически, лятната почивка е в съзнанието. Докато е топло, и има възможност- прекарваме със семейството сред природата. И дори да стане студено си припомняме хубавите моменти от лятото.

# 385
Задължително си купуваме по нещо за спомен от всяко посетено местенце! През студените месеци обичаме цялото семейство заедно да разглеждаме снимки от летните морски дни 😍

# 386
  • Countryside
Най-вече пазя спомени, като правя снимки и вземам нещо за спомен. Колекционирам магнитчета.

# 387
Снимам, припопняме си разказвайки, водя си бележки за интересни места.

# 388
Взимам си мидички, камъчета и други събрани, които поставям на бюрото си и вкъщи. Също на тел. си слагам целогодишно лятна снимка от почивката ми.

# 389
  • някъде другаде
Правя винаги снимки и обичам да ги разглеждам. Напомнят ми за летните моменти

Общи условия

Активация на акаунт