Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 9 141
  • 521
  •   1
Отговори
# 360
  • Once there was a Hushpuppy...
След почивката се разхождаме през летните вечери и си говорим за хубавите моменти. През есента и зимата си гледаме снимките.

# 361
Снимки и видео от почивките ни, които често разглеждаме, изпращаме на близките ни.Винаги си купуваме сувенири, събираме миди, камъчета, с които после украсяваме саксиите с растения у дома.

# 362
  • There I was on a July morning
Правя снимки от интересните места и моменти от лятната почивка, които после разглеждам с интерес.
Пиша и чета отзиви в туристическия подфорум на бг-мама и започвам да планирам следващата почивка/екскурзия.

# 363
Правя  много снимки,  взимаме си сувенири и магнитчета, които ги лепим на хладилника.

# 364
Ходя си с цветните тениски и потничета целогодишно. Имам си парфюм ухаещ на лято и понеже живеем доста близо до морето, винаги щом ми домъчнее за него или ми е криво слизам по 500-те стъпала да го видя 💗

# 365
  • София
Най-важни са спомените и преживяванията.
Иначе съм любителка на парфюми и различните сезони ползвам различни парфюми. Понякога помирисвам тези, с които съм била на морето.

# 366
  • Плевен
Обичам да си купувам специфични подправки, храни или напитки от мястото,  където почивам и когато  ги използвам и консумирам се пренасям отново там.

# 367
Не купувам сувенири, нямам къде да ги съхранявам, но правя много снимки за спомен.

# 368
Правим си снимки и си купуваме магнити за хладилника от всички места, които сме посетили.

# 369
Понякога си пръскам летен парфюм.
Слагам зимнина - когато я отворя ми напомня за жаркото лятно слънце.
Разглеждам снимки от лятото.

# 370
Обичам да правя снимки и видеа по време на почивката си, защото така мога да се връщам към най-хубавите моменти

# 371
Правим снимки, клипчета. Купувам си нещо полезно за ежедневието - торба за покупки например - и при използването, се сещам.

# 372
Снимки, малко сувенирчета и гледам максимално да се наслаждавам на топлите дни и да ходя някъде

# 373
  • у нас
Не искам да пускам лятото да си отива. Искам да е вечно лято. Правя снимки на хубавите летни моменти. Обичам да ги разглеждам през студените дни. Наслаждавам се на морето, когато времето позволява разходка край брега.

# 374
От всички почивки си пазя дребни спомени и снимки. А когато се прибера у дома задължително пера хавлиите и накрая слагам любимия омекотител.

Общи условия

Активация на акаунт