Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 9 151
  • 521
  •   1
Отговори
# 345
Не искам да пускам лятото! Мога да живея изцяло само в летен сезон, нямам нужда от други.
Прибирам летните дрехи максимално късно, с  идеята лятото да продължи дълго. Heart
Снимки правя задължително и си ги разглеждам през студените зимни дни.
Също използвам типично летни, флорални аромати, да ми подсилват усещането за лято и слънце ☀️.

# 346
  • София
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?
Удължавам спомена за всяко място като си взема частица от него - камъче, мидичка, перо, цвете. Така отнасям със себе си усещането за него. Снимам, но не ми е любимото да преглеждам снимки. Предпочитам допир, усещане, мирис.

# 347
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?
Оставила съм си шапката за плаж на портманто като декорация, а мидите събрани от плажа стоят в бурканче в хола. Също така на детето топките за игра са подредени по големина на на един шкаф за обувки Grinning

# 348
  • ВАРНА
Споменът за лятото е жив, когато то е пълно с преживявания. Стараем се да трупаме много спомени с приятно изживяни емоции, няма да пропусна и снимките, разбира се.

# 349
Правя снимки и клипчета,купувам малки сувенирчета.

# 350
  • София
Разказвам на приятели и колеги Simple Smile Говорим си и в къщи, припомняме си забавни случки. Когато преразкажа едно преживяване няколко пъти и то "живее" по-дълго

# 351
  • София
Нося късчета от всяко място, където съм била. Издирвам рецепти за ястията, които съм яла там и ги приготвям вкъщи за семейството си. Ще се радвам, ако уханието на прането ми, ме пренася в спомените ми, така че за миг да ги усетя дори физически отново.

# 352
Спомените от летните почивки пазя чрез снимки, сувенири и парфюмите, които взимам с мен. След това винаги, когато ги ползвам се сещам за тази ваканция.

# 353
  • София
По време на почивки правим много снимки. След това ги разглеждаме с голямо удоволствие:)

# 354

Първото, разбира се, са снимките от местата, на които сме били, за да си ги разглеждаме след това.
Второто са различни сувенири или ароматизирани продукти, които да ми напомнят за изживяните мигове там.

# 355
Освен снимките и сувенирчетата се опивам да запазя в съзнанието си емоциите, настроението, вкусовете и всичко останало, което прави почивката уникална и незабравима.

# 356
От всяко място си вземаме магнитчета, които красят хладилника. И всички спомени, които сме натрупали.

# 357
  • Банско
Много пъти уханието на някои неща ми носи спомен за някакъв момент. Освен снимките, обичам да запомням определен аромат.

# 358
  • Хасково
Със снимки и аромати ухаещи на лято.

# 359
Преди да си прибера дрехи, хавлии и бански ги изпирам с омекотител и така гардероба все още ухае на лятооооо!

Общи условия

Активация на акаунт