Pulse Kids представя: НОВ СЕЗОН – НОВА ЕРА

• 2 751
  • 80
  •   1
Отговори
Не просто нови занимания. Не просто обновление.
Това е началото на следващата глава в развитието на твоето семейство – с Pulse Kids.

🏛️ Защо в Pulse Kids е различно
Pulse Kids не е просто спортна зала за деца. Целта ни е спортът да стане естествена част от ежедневието – за малки, големи и бъдещи майки. Това е място, където спортът е забавление, а децата растат и се развиват по най-добрия начин – подкрепени от нашите квалифицирани треньори.

✨ Какво сме подготвили

– Програми за всяка възраст:
👶 1–3 г. – първи стъпки и движение чрез игра.
🎯 3–5 г. – игри за баланс, координация и социални умения.
🏆 6–8 г. – основи на спортната култура и увереност.
🔥 9–15 г. – интензивни тренировки, сила, издръжливост, танци и спортни дисциплини.

– Нови специализирани тренировки:
🤰 Тренировки за бременни – безопасни и съобразени с нуждите на бъдещите майки.
👨‍👩‍👧‍👦 Занимания за бебета с родители – за повече време заедно и изграждане на активни навици в семейството.
✨ Отбор по мажоретки – танц, ритъм и екипен дух за всички, които мечтаят да блеснат.

– Разнообразно разписание, което се вписва в ежедневието на всяко семейство.
🙌 Без граници. Само възможности.

В Pulse Kids всяко дете и всеки родител намират своето място – независимо дали тепърва започват или вече са готови да покоряват върхове.

Включете се в играта на Pulse Kids!

🤸⚽🏀🏐🏃🏻Какви качества според вас развива спортът у децата и срещате ли трудности да мотивирате детето си да спортува? Кой спорт привлича най-много интереса на детето ви?

🏆На 30 октомври 300 от вас ще спечелят дневно посещение в Pulse Kids, а трима късметлии ще грабнат голямата ни награда – едномесечен абонамент!

Запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 10:01 от Жaклин

# 1
  • на последния етаж
Спортът изгражда характер, дисциплина, отговорност, упоритост, постоянство. Не ми е трудно да мотивирам  децата да спортуват. Обичат футбол, волейбол, плуване.

# 2
Спортът изгражда най - вече дисциплина и отговорност .Учи на постоянство ,мотивация   и отборен дух .По -  порасналите деца не се захласват по модерните глупости и не си губят времето , ако през повечето време са ангажирани със спорт ,който  харесват .
Моите деца обожават всякакви активности - плуване , каране на колело,катерене ,скачане ...

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 10:38 от Koledna elha

# 3
  • София
Спортът поддържа тялото в добра кондиция и на по-късен етап изгражда дисциплина.
Детето ми обича футбол, но от доста време се замислям да го пробваме с Pulse Kids, защото има доста енергия, която трябва да изразходва някак.

# 4
Детето добре се мотивира да спортува, но аз трудно се мотивирам с логистиката. От пулсе кидс не останахме доволни от лятната занималня.
Любимият спорт на детето е футбол.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 10:49 от poems

# 5
  • София
🤸⚽🏀🏐🏃🏻Какви качества според вас развива спортът у децата и срещате ли трудности да мотивирате детето си да спортува? Кой спорт привлича най-много интереса на детето ви?

За моето дете категорично на първо място е дисциплината, следвана от увереност и самочувствие, отговорност, по-голяма физическа издръжливост и не на последно място - уважение и умение за работа в екип. Малко се затруднявам с мотивацията след лятната ваканция, но като цяло бързо "влиза в час" Smile Тренира модерен балет YumPeople Dancer и от време на време ходи на плуване.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 11:09 от _Reni_renI_

# 6
Спортът освен здраве изгражда и дисциплина. За щастие не ми е трудно - и двете харесват различни видове спорт. Голямото ми дете тренира таекуодно, малкото - плуване, а двете ходят и на балет.

# 7
Какви качества според вас развива спортът у децата и срещате ли трудности да мотивирате детето си да спортува? Кой спорт привлича най-много интереса на детето ви? - Освен безспорните физически ползи - сила, здраве, издръжливост, спортът развива дисциплина, уважение, отборен дух в някои случаи, а също и амбиция. Понякога срещам трудности в мотивирането на децата ми, но винаги обясняваме, че спортът е здраве, красота и сила.

# 8
Развива дисциплината, също така е полезен за тялото. Моят син харесва плуване и волейбол.

# 9
Спортът учи децата на дисциплина, постоянство и самоувереност. Помага им да се чувстват по-здрави, енергични и щастливи. Понякога е трудно да мотивирам дъщеря ми да тренира, особено в студените дни, но се стараем да превърнем спорта в нещо забавно и приятно.
Най-много я привлича танците – обожава музиката, движението и изразяването чрез тях!

# 10
  • София
Спортът развива дисциплина. Енергизира децата и те се чувстват много по-добре. Отразява се добре на здравословното състояние. Към момента спортовете са плуване, волейбол, но трябват и кондиционни тренировки, които виждам, че Пулс кидс вероятно може да развие. С удоволствие би пробвало детето ми.

# 11
  • Countryside
Синът ми е постоянно в движение, може би има ХАДВ,  така, че активно му търся спортове. В момента ходи на плуване и карате, с удоволстяие бихме пробвали Пулс кидс, мисля, че ще му хареса.

# 12
  • София
Спортът е много важен не само за децата, затова се стараем да я научим от малка да обича спорта. Надявам се, че ние с бащата сме добър пример.
В момента любим ѝ е балетът, танците и тичането. На 4 г.

# 13
  • София
Спортът развива у децата дисциплина, отговорност, упоритост и умение за работа в екип. Понякога е трудно да се поддържа мотивацията, особено при липса на време или интерес. Децата ми проявяват най-голям интерес към футбола.

# 14
  • София
Спортът учи децата на дисциплина и ги калява да са здрави.
Харесват плуването, бойните спортове, футбола и волейбола.

Общи условия

Активация на акаунт