Pulse Kids представя: НОВ СЕЗОН – НОВА ЕРА

• 2 753
  • 80
  •   1
Отговори
# 45
Спортът изгражда дисциплина, увереност, здрав дух, здраво тяло и почти всички качества, които са ни необходими в живота.  Не ми е трудно да мотивирам детето си да спортува и се надявам да става все по-активно в бъдеще. Харесва гимнастика, танци и балет.

# 46
Спортът учи децата на дисциплина и отговорност. Помага за изграждането на характера им.
Малкият много харесва карате, футбол, и волейбол.

# 47
Спортът поддържа духът и тялото, изгражда дисциплина.

Детето обича за момента да виси, любимо й е на халки и да ходи по греда.

# 48
  • Горна Оряховица
Спортът е за здраве и дисциплина!

# 49
  • София
Спортът учи децата на дисциплина и постоянство. Всички опити да запуша детето на спорт претърпяваха неуспех. Записвах го, тръгваше с нежелание и се отказваше бързичко.
Той искаше фитнес, но никъде не приемат деца под 18. Бих пробвала Пулс кидс.

# 50
  • София
Спортът е важна част от нашия живот. Държа и двете деца да спортуват. През годините смениха много спортове, докато намерят своето. Сега тренират баскетбол и акробатика. Ходят на плуване за удоволствие.

Спортът помага да се изградят качества като дисциплина, отговорност, борбеност, целеустременост, работа в екип, уважение...

# 51
Като бивш спортист за мен спортът е от изключително значение. Той развива дисциплина, отговорност, борбеност и упоритост, а така също и умение за работа в екип.
Има моменти, в които е трудно да се поддържа мотивацията, особено при липса на време или интерес, но и това се преодолява.
 Децата ми проявяват интерес към различни спортове - едното дори тренира усилено, а другото предстои да бъде записано също.
Убедена съм, че би им било интересно да опитат Пулс Кидс

# 52
Какви качества според вас развива спортът у децата и срещате ли трудности да мотивирате детето си да спортува? Кой спорт привлича най-много интереса на детето ви?

Спортът развива дисциплина, точност, отговорност, екипност, уважение, амбиция..
Моите деца обожават колоездене.

# 53
  • София
Спортът е изключително важен за децата! Важността и значението му за развитието им е наравно с ученето, храненето, разходките на чист въздух. Той изгражда у тях дисциплина, отговорност, оформя характера им, поддържа ги здрави и фокусирани. До сега не съм срещала трудности в стумулирането на детето ми към спорта, защото сам е проявявал винаги желание да спортува. По скоро избора на спорт му е бил труден. До сега е пробвал много между които по-сериозно и ежендневно: катерене, баскетбол, футбол, муай тай. В момента се е спрял на бокса и му харесва много. Влекат го и чисто физическите упражнения в зала, но по мое мнение има още малко време за него да посещава фитнес и да се сблъска с тежестите. Такива тренировки с упражнения като в Pulse Kids, ще са по-подходящ за него. За пръв път чувам за тази активност на Pulse и я приветствам. Чудесна идея, а по снимките съдя за добро и подходящо за деца оборудване на пространстрото. Браво!

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 08:12 от Линдичка

# 54
Спортът освен че развива двигателните способности , той те и учи на дисциплина , отговорност. Изгражда те като личност. Имам дете на 1,6г и много обича да рита топка.

# 55
Спортът учи децата на дисциплина, работа в екип и упоритост. 🏅

# 56
Спорта учи децата на дисциплина и отговорност, за съжаление две от моите нямат  голяма мотивация ,но постоянно опитвам да ги вдъхновя.

# 57
Концентрация, дисциплина, мотивация.
Обича да спортува плуване, катерене, танци, езда.

# 58
Спортът изгражда много качества и развива много умения, сред качествата са - дисциплина, отговорност, упоритост, постоянство, отдаденост, трудолюбие, борбеност и още много. Засега е малко пресилено да кажа, че детето има конкретен спорт, който го привлича, защото е на 3 години, но може би игрите с топка като цяло са му интересни.

# 59
Какви качества според вас развива спортът у децата и срещате ли трудности да мотивирате детето си да спортува? Кой спорт привлича най-много интереса на детето ви?
За мен спортът изгражда дисциплина, постоянство, трудолюбие, екипност и дори как да се научиш да губиш и да приемеш, че не винаги може да си най-добрия. Детето ми обича да спортува, любопитно е към всичко ново. Обожава дя кара колело, да тича и спортна гимнастика.

Общи условия

Активация на акаунт