Pulse Kids представя: НОВ СЕЗОН – НОВА ЕРА

• 2 757
  • 80
  •   1
Отговори
# 60
Спортът учи на дисциплина. Дъщеря ми обича игри с тичане, танцуване/музика и иска да пробва баскетбол.

# 61
Спортът изгражда характер, дисциплина, отговорност, упоритост, постоянство. Не ми е трудно да мотивирам  сина ни да спортува.
Тренира кикбокс, футбол и от време на време, ходи на плуване.

# 62
  • София, България
Спортът със сигурност изгражда дисциплина и мотивация! Това за мен е основното му предимство.
Моят син има най-голям интерес към плуването.

# 63
Спортът изгражда характер, дисциплина, отговорност, упоритост, постоянство. Не ми е трудно да мотивирам  децата да спортуват. Обича футбол, волейбол, плуване.

# 64
Спортът развива дисциплина.
Моите деца обожават плуване.

# 65
На първо място спортът развива дисциплината, двигателни умения, упоритост. Детето ми е още малко и обожава да тича, не му трябва мотивация.

# 66
Задължително трябва да се спортува. Моят син не може да седне на дупето си от енергия и аз се опитвам всячески да я изразходвам. Най-му допада футбола за сега!

# 67
  • Варна
Спортът изгражда характер, дисциплина, отговорност, упоритост, постоянство. Трудно ми е да мотивирам детето си и това е една много добра възможност.

# 68
Спортът учи децата на дисциплина, работа в екип и увереност в собствените им способности. Понякога ми е трудно да мотивирам детето, особено когато „диванът е по-привлекателен“ от тренировката 😄, но винаги след игра или движение е по-щастливо и гордо със себе си
най  му допада плуване 🏊

# 69
Спортът изгражда характер, учи на дисциплина и отговорност!
С едното дете определено е трудно, все глед да се измъкне и откаже, но аз няма да се откажа!!

# 70
Спортът според мен развива у децата дисциплина, самоувереност и умение да работят в екип. Понякога е предизвикателство да мотивирам детето си – трябва да му е интересно и да усеща, че се забавлява, а не че е задължение. В момента най-много го привлича плуването, защото му носи свобода и игра в същото време.

# 71
Спорта изгражда в децата характер, дисциплина, отговорност и също така с повечко труд нещата са постижими.
Спорта определено е важен и дава повече от стоенето пред екраните устройства.

# 72
  • София
Спортът изгражда дисциплина. Да, срещам трудности да накарам детето да спортува. Детето се записва на различни спортове и не го спираме - баскетбол, плуване, гимнастика.

# 73
Спортът учи на дисциплина и отговорност.
Колоезене и тенис.

# 74
Спортът мотивира, учи на дисциплина и постоянство.
Моето дете все още е малко, но харесва всички активности,които са в детската градина. Винаги е готова да опита нещо ново. Ако я попитам футбол й е най-любимо, както и тенис на маса. 😃 Имаме удоволствието в нашия парк да има маси за тенис, тя прояви желание да "играе" и ходим яъв всеки удобен момент.

Общи условия

Активация на акаунт