Pulse Kids представя: НОВ СЕЗОН – НОВА ЕРА

• 2 756
  • 80
  •   1
Отговори
# 30
Спортът изгражда дисциплина и отговорност. За сега голямото ми дете тренира футбол и народни танци.

# 31
Спортът учи на дисциплина, търпение, издръжливост. Трудно мотивирам синът ми да спортува, но според мен просто не е открил “своя” спорт.

# 32
Спортът е здраве. Възпитава дисциплина, постоянство, упоритост. Учи на търпение и митивация.
 Малкия обича футбола, харесвт му и тренировките в Pulse Kids.

# 33
Спортът е за здраве, сила, характер, дисциплина и удоволствие от добре свършената работа.

# 34
  • Видин
Качества като постояннство, дисциплина, увереност и отговорност. За щастие не се налага да мотивирам детет си, то има огромно желание да спортува по един или друг спорт. В момента е изцяло привлечена от волейбол и модерни танци.

# 35
Смятам, че спортът помага на децата да растат уверени и активни. Насърчавам детето си чрез игра, а най-много обича да рита топка и да кара колело.

# 36
  • Sofia
Спортът създава дисциплина, която не съм срещала при други занимания. Детето е Марко, но въпреки това с помощта на физическа активност от най-ранна възраст се разви физически изключително много. Спорта му харесва и единствения мотиватор, които му е нужен е баща му за да правят упражнения заедно.

# 37
Спортът развива дисциплина. Енергизира децата и те се чувстват много по-добре. Отразява се добре на здравословното състояние. Към момента спортовете са плуване, волейбол, но трябват и кондиционни тренировки, които виждам, че Пулс кидс вероятно може да развие. С удоволствие би пробвало детето ми.

# 38
Качествата, които спортът развива, са много важни за личността, която изграждаме. Уважение, последователност, социални умения, дисциплина, упоритост...
Моето дете посещава тренировки по плуване.

Видях на сайта, че търсите нови дестинации. Защо не включите такива зони във вече развити обекти на Пулс? Има множество, а единствения за деца е много неудобен за посещение от целия град.

# 39
Дисциплина, постоянство, социални умения

Волейбол, тенис, плуване

# 40
Спортът учи на дисциплина и отговорно. Изразходва им излишната енергия и им пречи да мислят и творят глупости. Синът ми харесва лека атлетика и тенис. И двамата харесват баланс игри и батути.

# 41
  • Б
Спортът е много важен за децата. Той изгража дисциплина, отговорност, грижа за  другите и за себе си. Спортът помага на децата и ги учи да растат здрави.  Моите племенички тренират усилено  спортна гимнастика , ходят с желание  и тренират усърдно, за да бадат първи в състезанията. За тях спортът е начин на изява и стремеж да си първи.

# 42
Според мен спортът може да развие доста качества, да подсили търпението и да стимулира амбицията. Да научи детето да се бори за целта, стъпка по стъпка, да преследва цели и да се доказва непрекъснато. Отборните спортове учат на работа в екип. Индивидуалните спортове каляват характера и те карат да бъдеш адаптивен, целеустремен, настъпателен, конкурентен. Дисциплината също се подобрява чрез спорта, а знаем, че за децата е особено важно да се владеят. Моето дете е още малко, не срещам трудности да го запаля по спорта, по-скоро трудно се концентрира за дълго време, често се разсейва. Обича катеренето.

# 43
Спортът развива дисциплина, търпение и воля. Страхотна идея и за най-малките. Моето дете предпочита игри за баланс и танци.

# 44
Спортът изгражда перфектно характера. За съжаление изпитвам сериозни затруднения да мотивирам синовете си да спортуват откакто са големи.

Общи условия

Активация на акаунт