Pulse Kids представя: НОВ СЕЗОН – НОВА ЕРА

• 2 753
  • 80
  •   1
Отговори
# 15
Спортът помага за изграждането на дисциплина, търпение, постоянство. Отделно калява и приучва за провилна стойка, походка, дълбоко дишане, подобрява тонуса.

Моите деца са тренирали плуване, лека атлетика, а сега се занимават с бойни изкуства.

# 16
  • София, България
Спортът възпитава характера, детето става по-упорито и устремено. Дъщеря ми обожава балет и танци!

# 17
Спортът изгражда дисциплина и уверенос. Не бих казала, че ми е тродно да мотивирам детето да спортува. Харесва плуване и футбол.

# 18
Какви качества според вас развива спортът у децата и срещате ли трудности да мотивирате детето си да спортува? Кой спорт привлича най-много интереса на детето ви?

Имам един малчуган на 1.6г  най-голям интерес има към катеренето за момента. За момента нямам трудности да мотивирам детето да спортува. Спорта изгражда дисциплина, увереност и социализация. Дани ходи на гимнастика от двумесечен и е изключително социален и бърз 😁

# 19
Дисциплина, умение да губиш. Детето ми спортува с удоволствие всякакви спортове.

# 20
  • София
За мен спорта дисциплинира. Стремя се да насоча дъщеря ми към активния спорт. За момента тя се е насочила към танци и плуване.

# 21
  • София
Спортът изгражда дисциплина, постоянство, отговорност, все изключително важни качества!!
Имам трудности с мотивирането на малката си дъщеря, но тя е все още мъничка. Каката на 5г. ходи с желание на гимнастика и плуване.

# 22
Спортът учи на дисциплина и постоянство . Спортът е здраве. След като навърши 3 години моят син започна да спортува с голямо желание и стана по -активен . Тренира модерни танци и спортна анимация . Сега се е насочил към катерене на стена и карате. Ходим на пробни тренировки, за да види и усети дали е неговия спорт , ако не му допадне , преминаване към следващ и така.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 15:00 от nenepygkata

# 23
Спортът е здраве, характер, дисциплина и постоянство. Детето ми е на 1г 8м, но движението е неговото любимо нещо - бягане, катерене, колело, тротинетка и баланс колело,  все любими дейности, а той няма  умора.

# 24
Най-вече формира дисциплина и начин д надскочиш лимита си. Синът ми е на 2г и половина и обича да се движи постоянно, не се спира. За момента много го влече катерене и футбол.

# 25
Какви качества според вас развива спортът у децата и срещате ли трудности да мотивирате детето си да спортува? Кой спорт привлича най-много интереса на детето ви?
Спортът изгражда дисциплина и отговорност в детето. Срещам трудности, но затова се старая да предлагам разнообразен избор. Наясно съм, че спортът трябва да е нещо приятно, а не занимание по задължение. Засега футболът е най-интересен за синът ни.

# 26

Спортът учи на дисциплина и честна игра, работа в екип, учи те, че е ок да губиш понякога, но че най-важното е да участваш, да се стараеш и да си постоянен. Имам син на година и половина, който винаги е бил много енергичен, в момента е на етап катерене. Нямаме никакви трудности да го мотивираме да се движи, бихме искали да го насочим към плуване и отборен спорт по негов избор. Никога не сме посещавали заниманията на “Пулс”, честно казано не знаех за тях до този момент, но с удоволствие ще опитаме!

# 27
  • Велико Търново
Спортът развива дисциплина, отговорност, умение за общуване. Срещала съм трудности с мотивацията, но не съм се отказвала и децата ми продължават да спортуват. След плуване в момента и двете ми деца се занимават с волейбол.

# 28
  • София
🤸⚽🏀🏐🏃🏻Какви качества според вас развива спортът у децата и срещате ли трудности да мотивирате детето си да спортува? Кой спорт привлича най-много интереса на детето ви?
Спортът учи децата на дисциплина и здравословни навици, като хранене почивка и хигиена. Децата обичат да спортуват и моите деца желаят да играят футбол, волейбол и борба.

# 29
координация, дисциплина, увереност, отговорност.
детето с удоволствие спортува и играе навън при всяка възможност

Общи условия

Активация на акаунт