Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 9 152
  • 521
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?

Правя снимки и си купуваме сувенири - гривнички, висулки, плажна кърпа или лятна дреха, бански...нещо, което да ми напомня за времето и мястото... А може и листо дафинов лист или четирилистна детелина в портмонето за късмет.

# 331
Моите малки тайни да удължа спомена от лятната почивка са снимките, които пазят моментите, магнитите по хладилника, картичките с послания и сувенирите, носещи аромата на местата, които съм посетил.

# 332
  • Варна
Купуваме си малки сувенири или магнити, правим снимки на посетените места, и все пак спомените си ги пазя вътре в себе си. И когато ми идва в повече студеното време и натоварването се връщам в летните си спомени.

# 333
  • Русе

Успявам да удължа спомена от лятото най-вече със снимки на хубавите моменти.

# 334
Тъй като малкият ни син е кайтист, то снимките и клиповете с задължителни Simple Smile
Освен, че ги преглеждаме зимата, отброявайки дните до новото лято, и синковецът вижда как е можел да направи по-добре даден скок и пр. Simple Smile

# 335
  • София
Задължително снимки и магнитче. За мен добавям и сувенир. Супер приятно е като захладнее да си извадиш несесерчето от топла Гърция. Simple Smile

# 336
Запомням споменте, като ги запечатвам. След време се взъщам да разглеждам снимките и се сещам за всичките хубави изживяни мигове.

# 337
Обичам да правя снимки и снимам всички специални и щури моменти. Качвам ги и после си ги гледаме на големия телевизор,  така морето все едно е у нас. Събираме и мидички, рапанчета, камъчета и си правя декорация в къщи.

# 338
Правя си мини фотоалбум. 🌊⛵️🐚

# 339
Най-вече снимки и някакви малки предмети/сувенири/магнитчета, които си нареждам на лавиците и разказват за най-хубавото по време на почивката.

# 340
  • Варна
Правя снимки и запазвам спомените от лятото.

# 341
Снимките от приятните места и срещитите с добри хора са тези, които пазят спомена.
Някой сувенир, рецепта за вкусно ястие, опитано там - също.

# 342
Запечатвам моментите със снимки. Купувам сувенири и морски бижута за спомен и за подаръци.

# 343
  • Sofia
Честно казана последните години почиваме в Гърция и новите аромати на Ариел свързани с тази държава искрено ме радват и бих ги тествала. Обичаме гръцките почивки, спокойствието, чистата вода и храната там и винаги искам да не свършват тези летни почивки. Спомените за тях остават съд снимките и магнитите които често гледам на хладилника у дома. Винаги купуваме и нещо вкусно от Гърция така да си имам вкъщи и това също напомня за времето прекарано там.

# 344
Правя снимки, които често разглеждаме и има все някоя случка, която да си разказваме и след края на лятото.

Общи условия

Активация на акаунт