Отговори
# 450
Новия епизод ни очаква 🤩

Напрежението между Аслъ и Арас става непоносимо и откритието на Хюля за тази връзка отваря вратата към осъществяването на собствения ѝ план. Междувременно Аслъ, следвайки улики за миналото на Мелике, се приближава с една крачка към разбирането на истинската ѝ самоличност.

С излизането наяве на изпълнения с тайни живот на Мелике, балансът между Рейхан и Хюля се разклаща. След сериозна конфронтация с Фиген и Мерием, Рейхан е решена да се изправи на собствените си крака. Междувременно Хюля е решена да разбуни нещата, като посети майката на Емре, Севим, със семейството ѝ. Тази среща се превръща в напрегнат разбор между двете майки, а неочаквани събития оставят Хюля безпомощна.

Сблъсъкът на сенките на миналото и изчисленията на настоящето я кара да се измъква от съзнанието, като истините, които всички са крили, водят до голяма криза

# 451
Изключително интересен озет.

# 452
Ани, мерси за резюмето и новите снимки от еп.5.
Надявам се на много обър епизод и висок рейтинг. Hands Pray
От снимките се вежда, че Рейхан и Арас се сближават вде повече...
Вде още си мисля, че Рейхан е майка на Арас от брата на Фиген,
но ще видим кой го звае и кой - не.

Във всеки случай ми се струва, че и Арас го знае.

Арас хем си спомня и разказва за Мелике на Аслъ като за своя сестра,
хем е потресен, че Мелике е влюбена в него.

Надявам се и конфликтът между Арас и Емре да приключи - прекалено дълго го дъвчиха
в еп.4, и Аслъ да се успокои малко и да започне да се ориентира в обстановката.

Надявам се още сериалът да няма трагичен край, пооне да го оставят отворен,
на публиката ще се хареса повече.

https://www.instagram.com/p/DPnR8c7Dn_e/?hl=bg&img_index=1

8 часа
Въпрос: Историята казва, че „едно сърце е обединявало две семейства“.
Но за вашия герой, този съюз благословия ли е или проклятие?
Чувства ли се като възможност за спасение или като начало на неизбежна трагедия?

Керем: „За моя герой бих казал, че това е по-скоро емоция, нещо, което заема ума му
и го тласка да продължи напред.“ Но, разбира се, в какво може да се превърне това бреме
с течение на времето, колко дълбоко ще го засегне... или дали всъщност ще го промени...
всичко това все още е загадка.

https://www.instagram.com/p/DPnZkGuDu5q/?hl=bg

7 часа
Динамика в петък! Четем ви в коментарите 😎 💥 🙈

Не мога да пропусна тази снимка! Hands Ok Hand

💖💖💖💖💖

# 453
Ани, благодаря за превода на резюмето на 5. епизод. Става все по-интересно. Дано сценаристите добре представят замислите си Yum.
Отдавна изразих съмнение, че Арас и Мелике може да са брат и сестра. Но ако Арас е дете на Рейхан и брата на Фиген, то защо това да е тайна - нали Рейхан така или иначе е била омъжена за брата на Фиген.... малко ми се губи логиката. От какъв зор ще го представят като син на Фиген... По-скоро допускам, че бащата на Арас ще е някой от мимолетно залитане на Рейхан по време на брака - ако изобщо става дума за нещо подобно. И в края на краищата, независимо от всички предположения, Арас и Мелике са кръвни роднини, близки при това и не мога да се начудя що за напъни имат комшиите така да се кръвосмешават... направо стана кралска история Nerd Grin

# 454
Керем и Хектор любимата двойка на всички ни.

Ани Heart

# 455
Момичета 🤗☺️❤️
Някак си не вярвам Арас да е дете на Рейхан и на някоя забежка,а не от брата на Фиген.Няма логика тя да го приеме .Тоест незаконен,и  като  я виждаме какво е зло.Личи си че обича Арас може би най-много до колкото е възможно за нея😅Има нещо ,но ще е скандално сестрата да е била влюбена в брата.

Забравих😄и в допълнение Керем в социалките 😁

# 456
Момичета 🤗☺️❤️
Някак си не вярвам Арас да е дете на Рейхан и на някоя забежка,а не от брата на Фиген.Няма логика тя да го приеме .Тоест незаконен,и  като  я виждаме какво е зло.Личи си че обича Арас може би най-много до колкото е възможно за нея😅Има нещо ,но ще е скандално сестрата да е била влюбена в брата.

Аз съм 99% че не е на Фиген пък не знам кои ще са му родителите. ;д

# 457
Момичета 🤗☺️❤️
Някак си не вярвам Арас да е дете на Рейхан и на някоя забежка,а не от брата на Фиген.Няма логика тя да го приеме .Тоест незаконен,и  като  я виждаме какво е зло.Личи си че обича Арас може би най-много до колкото е възможно за нея😅Има нещо ,но ще е скандално сестрата да е била влюбена в брата.

Аз съм 99% че не е на Фиген пък не знам кои ще са му родителите. ;д
Дааа .Тя по-скоро му е като баба 😅

# 458
Има нещо ако го развият сценаристите ще разберем.

Новости от ИГ на Кер

# 459
Обачеее Керем не старее пу пу да не му е уроки 😅,и в страхотна форма да отбележим.😁
Благодаря за снимките ❤️🤗

# 460
Дааа .Тя по-скоро му е като баба 😅

Ама що така пренебрегнахме магиите на репродуктивната медицина... Grin Grin Grin, от които да се е възползвала Фиген Nerd Nerd

# 461

https://www.instagram.com/p/DPogJlUDFKp/?hl=bg&img_index=1

Нова публикация на Kerem Bürsin споделя някои от летните си моменти,
някои много нежни с Хектор, с майка му, на Starlite Gala,
неговите готвени моменти, с Ercan, в личните му грижи,
репортажи и Platonik Gala наред с други. 🇪🇦🇹🇷

(Част от  снимките в този албум са постнати вече от Дииди.)

https://www.instagram.com/p/DPonCM0jOkP/?hl=bg

😎 • “Очите ти променят цвета си според времето и светлината според хората”. #KeremBürsin

Една прелестна усмивка! Flowers Four Leaf Clover

❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт