Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 23 698
  • 502
  •   3
Отговори
# 15
Здравейте!За два дни направих 3 поръчки към тему,изпратени са с един и същ тракинг номер.На някого случвало ли му се е,дали ще пристигнат,като една или и аз не знам след като са с еднакъв номер?

# 16
  • Ст Загора
Не са ми прещали с един номер. Но често ги смесват и са в един плик .

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 23:14 от nasito8988

# 17
  • София
Подсещам да си видите за корекции.
Почти изхарчих събрания кредит, ще видим дали ще ми върнат връщането на кредит, искам и аз реплика на дайсън за изправяне 😋

# 18
  • София
Здравейте!За два дни направих 3 поръчки към тему,изпратени са с един и същ тракинг номер.На някого случвало ли му се е,дали ще пристигнат,като една или и аз не знам след като са с еднакъв номер?
Да, обединили са ги в една пратка.

# 19
Аз също забелязах,че продуктите от местен склад са доста по- скъпи.

# 20
  • София
А хубава ортопедична възглавница някой да е поръчвал,да е изпробвал и да е доволен?
Имаме в къщи тези, много са удобни https://share.temu.com/Bd8e54C650B
Аз съм си дала почивка и не съм поръчвала от почти два месеца.

Благодаря за новата тема!

Никъде не намерих колко са високи, може ли да ги измерите?

Почти винаги ми обединяват поръчките направени в рамките на ден, два, че и пет. Никога не е имало проблем. Събират и изпращат в един плик.

# 21
  • Варна
nad_tab, 10 см. е височината.

# 22
  • Пловдив
А хубава ортопедична възглавница някой да е поръчвал,да е изпробвал и да е доволен?

На мъжа ми взех тази
https://share.temu.com/tbXDezC8YAB

Доволен е. Той обича високи възглавници. Тази е височка.

# 23
Здравейте. След тримесечно затишие отново пуснах поръчка. Този път обличам младеж на 11 години - поръчах памучни блузи с дълъг ръкав, два чифта маратонки, панталон. Добре, че се сетих да премеря крака - за шест месеца е наддал на ръст 5 см, а стъпалото е пораснало с 2-2,5 см и от 33-34 скочи на 38 номер 🤣.
Отдавна обаче нямам други предложения освен купони. И изпуснах докато реша едно предложение за 3 подаръка срещу 50 лева покупка. Хубави подаръци ми даде да си избера, но не поръчах и край.
Знам, че преди три месеца коментирахте , че на някои са спрени различни оферти, сега как е? Има ли я все още офертата с връщане на кредит и картата за отстъпка на един продукт? Да се надявам ли пак да започнат да ми ги пускат или останаха само и единствено купоните?

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 10:13 от Mama Ru

# 24
Нищо не ми пускат вече. Спряха и връщането на кредит, и купоните. Само някаква за подарък при покупка, ама не мисля да се възползвам.
Предния път като направих обикновена поръчка, после ми пуснаха връщане на кредит.

# 25
Аз направих една за купони - имах и някакъв минимален креди от разликата в цената и след като ми го приспадна платих около 5 лева, дори по-малко. Купоните не са 50%, но не са лоши - 90/270, 75/220, 50/160, 25/80
6 блузи, два чифта маратонки, панталон за около 140-142 лева  някои дреболии до 160 и платих 111 лева. От корекция в цената пък ми върнаха вече 6 лева. Не мога да се оплача, имам да намествам и от другите купони.
Soul Free да пробвам да ти изпратя код на купон, дали ще стане с ръчно въвеждане?

# 26
Благодаря ти за предложението, но май не става. Преди време тук бяха пробвали и после писаха, че не става.

# 27
Ако решиш може да опитаме.

# 28
  • Ст Загора
Чела съм че не става купони от един профил на друг.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 10:32 от nasito8988

# 29
А се надявахме, че отново ще пуснат връщане на кредит 80/100 Smirk

Общи условия

Активация на акаунт