Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 26 821
  • 575
  •   9
Отговори
# 555
  • София
Следя една влогърка, канадка, от нея чух за Каткин. Тя си взима доста техни неща.

Днес пуснах поръчка, разделена на две заради купони, но линковете ще ги пусна в другата тема, в тази няма смисъл – тя ще бъде заключена докато поръчката пристигне.

П.П. Сетих от какво съм много доволна: този фдт – https://share.temu.com/Fb9CLf9tlbB

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 18:38 от milenaka

# 556
Имам пратка , която е предадена на Express One на 18 септември и до момента нямам никакво известие от тях.  Досега не са ми доставяли те .

# 557
Хора, имам да връщам през Бокснау, но нямам товарителница (избрах опция без принтер), ами код. И сега този код трябва да го напиша собственоръчно на лист хартия и да го залепя на пакета ли?

# 558
Точно така. Пишеш на ръка и залепяш върху пакета.
 Препоръчайте момчешки кожени маратонки и зимни обувки, които ще изкарат зимата,моля.
Давам отрицателен отзив за това бельо.
Скрит текст:
Меко, удобно, памучно, но на петото пране се късат по шевовете отстрани. Поръчвала съм преди и от шийн-същата работа.
Скрит текст:

# 559
Има корекции на цената, проверете си Simple Smile

# 560
Понеже вече застудя, някой има ли опит с ватиран и ветроустойчив спортен панталон, по скоро конкретно за колоездене?

# 561
Момичета, имам нужда от препоръка за пола=подплата за прозрачни рокли в телесен цвят. Тези, които разгледах, ми се струват прозрачни.

# 562
Поръчвам си за втори път обувки и пак ги връщам номерацията не е както трябва или аз все нямам късмет . Доволна съм от дифузера и си поръчах към него есенни аромати  вкъщи мирише на сладкарница ,🍰🍫 доволна съм.

# 563
  • В Града на Липите
Що се отнася до обувките, досега винаги съм нацелвала. Обаче чета много коментари, преди да поръчам и гледам реални снимки. До тук съм поръчвала маратонки за мен и мъжа ми, обувки и няколко чифта сандали.
Днес например съм с маратонките, за които много се колебах и изчетох безброй коментари, накрая поръчах CN 38(EU 37.5). Нося 37ми номер и са ми идеални. Да ги похваля пак. Много са леки и удобни.

Скрит текст:

# 564
  • София
Аз поръчах на детето Barefoot маратонки и дойдоха съвсем леко по-големи, но иначе са добре.

# 565
  • Ст Загора
Аз съм поръчваша сандали, 3чифтс леко малки.
Гуменки едните леко големи другите леко тесни.
Домашни чехли .
Гумени ботуши за майка ми но мой размер уголемени.
Маратонки за мм пробва ги уж са ми добре.
Чехли за мен лвко тесни.

# 566
  • Бургас
Аз поръчах на детето Barefoot маратонки и дойдоха съвсем леко по-големи, но иначе са добре.

Кои поръча?
Колебая се за себе си, но все не се решавам да поръчам.

# 567
  • София
Ето тези https://share.temu.com/c2iSh5AqwxB . На този етап са добре. Ползва ги за физическо в салона и каза, че и били удобни.

# 568
  • Ст Загора
Да дам отзив за крема за стави с пчелна отрова.  Ползвах го веднъж.   https://share.temu.com/wxJHiCS5IqB
Ами подейсва. Охлажда.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 14:27 от nasito8988

# 569
Тези съвсем изплискаха легена:

Сигурно рамката е от благородни метали.... Grin

Общи условия

Активация на акаунт