🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 449
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 720
Имам някакъв спомен, че още преди първи сезон на Диви и Красиви този Мишо и/или Неделчо обясняваха, че ще е микс между 1-2-3 формата на Нетфликс - Too hot to handle, The perfect match, сега за 2ри сезон  са вкарали и малко Love is blind.
Първи сезон беше негледаем за мен (а аз гледам всякакви траши риалитита), засега втпеи сезон го гледам 😅 и все пак са на вселени от Нетфликс.

А по тематабза Ергена - вече втоеи ден вкъщи не можем да повярваме какво гледаме хаха какви са тия разговори, погледи ...

И аз съм на мненуе, че Габито е пуснала фалшив слух за Емили, за да й открадне момчето.

А той горкият беше на умиране като чу, лошо му стана.

# 721
Петър ми заприлича на мен, още в началото като влизаха. Дори не знам в какво точно.
Според мен, не си приличат.  Но... щом няколко души ги сравняват, значи има нещо.

vs.

# 722
  • София
Д-р Пенко е култов, хахаха
Малко на психопат избива.
Как са ги подбирали участниците не знам ама ще има яко черен хумор. И е много благодат за мемета/гифчета ама ме мързи да правя. Отнема време.

А Пенко и Емили са направо един за друг. Ще има да се гледат и мълчат, гледат и мълчат, гледат и мълчат.
🤣

Шегата настрана ама Емили си е опасна. Не им завиждам на Филипа и Габриела, че спят заедно. Ако изкукурига не знам, не знам... Много дефицити виждам в тази жена. Има нужда от квалифицирана помощ. Участието и в подобен формат само ще задълбочи проблемите.
На промото май ще прави свирка на Краси, ама не съм сигурен дали е той.

Неделчо е дечко и понеже е идеален за майтап и батковците се възползват. Не е нещо кой знае какво. Ама той как се връзва, хахаха. Е, човек не виждаш ли, че е жена? Тц тц.

Йовица е нелеп с този анцуг.

У Виктор също виждам леко социопатски наклонности. Абе не знам колко са леки с оглед нашарения гръб и тези тест/интервюта на които подлага жените. Човека май се опитва да измисли невъзможното - да създаде формулата на успеха за една връзка. Любовта не е математика човече.

Исках да видя и чуя повече от Габриела и Джан Микеле, ама вместо това въртят само Емили и Шермин.

Шермин не ми се коментира, не желая да съм крайно остър. Но изключително антипатичен образ.
Откъде-накъде тази обезобразена карикатура ще коментира българските мъже и то ще обобщава за всички?
Дубайска компаньонка. Претенции до небето - без никакво покритие.
Ако Краси и се върже на акъла го обявявам за най-големия балък. Защото тя дори не се опитва да се прикрива.

Габи Бланко е там за алкохола и почивката. Ей така да седи и да гледа сеир е рай за нея.
Дениз и Кристина засега са твърде пасивни, особено Кристина. Макар че прояви инициатива и покани Орлин на среща. Което беше странно за мен.

Натали май, май е най-ухажваната дама в имението. Но да видим като дойдат новите как ще е.

# 723
На мен пък Петър ми напомня на Новак Джокович Stuck Out Tongue Winking Eye Джан Микеле май е единственият галантен и забавен. Иначе за повечето дами....май са от тези, кандидатствалите при Н.Н. за пролетния ерген, сетих се като се вайкаше какви били повечето кандидатки направо с тарифата на челото....преди все си мислих, че ще е добра идея да направят Момата - БГ версия, ама сега вече не ща- две паралелни "романтични" предавания и мъжете са - мани- мани....Joy

# 724
  • някъде другаде
Пенко е ужасен. Едно изречение не може да свърже. Емили и Шермин са ми противни.
От жените ми харесват Филипа , Натали и Дениз.

# 725
Аз още се дивя на "райската градина" в която се вихрят "любовните романси".
Камъняк, храсталак, токчета в пясък, възглавки върху постлани рогозки по земята, вратня у полето.
И гледайки тая порта все се сещам за един израз, който ще перифразирам:
Любовта е врата у полето, умните я заобикалят, простите минават през нея.
С тия кандидати намирам, че най умното, което могат да направят е да забравят за тая врата. Joy

Шермин е адски неприятна и съвсем не ми е привлекателна и с какво за Бога беше облечена, какви бяха тия веещи се парцалаци дето ги размяташе изживявайки се като дЮбайска принцеса. М, да, принцеса, ама друг път, минала, че не закачила.

Емилито нещо сериозно не и е наред. Пълна психария е там. Жал ми е за Неделчо.

Доктора как се панира, чУек, не е истина.

Дали редовно им дават хапчетата на тия хора затворени в тая "райска лудница". Ще е добре сутрин мед сестра да раздава дозите и няма да е зле да скрият острите предмети и хладните оръжия.

# 726
Най-красива е Натали, като кукла е.
Филипа е досущ като една певица-Лейди Би. И тя засега е приятна.
Докторчето изглежда тъпичко, още от разсъжденията за жените в представянето си пролича. Май си е взимал дипломата по втория начин, добре че ще е само джипи.
От Йовица и Шермин ме побиват тръпки, ужасно деформирани , чак уродливи глави. Шермин сигурно ли е, че е жена? За каква се има, като й личи отдалеч, че е от обсужващите араби в дубай.

# 727
Трябва да го прекръстят на Ергенът: Ужас в безкрая.

# 728
Йовица - на мен ми е червена лампа. Набелязал и смята, че в негова. Чак и сметка ще държи как й е минала срещата. Абсурд.
Доктора- милият, много е зле , глуповат в човешките отношения.
Виктор - този е скрит психопат и също ми е червена лампа. Педантичен ми се вижда и проблемен.
Красимир - иска само да я прасне Шармин и толкова, със сигурност иска добре изглеждаща и ъпдейтната жена, но не така изискваща. Не ми харесва и той.
Кметският син - уж не казва че е такъв , но не съвсем. Глезен, ако стане проблем някъде, веднага ще го изтъкне. Демек само като му е в полза.
Неделчо - глупаво бебе.
Кой имаше? Аааа италианчето - леко се говореше май с него, толкова видях.
Други не се сещам.
Жените - страшно ми харесва за сега Хореографката, много слънчево момиче. Бижутерката, ако не говори. Много ме напряга тембъра й. Филипа също ми харесва и то , защото много здраво стъпила на земята ми се струва.
Другите - леш. Дори Дениз, тя е скрита лимонка, ще чисти имидж сигурно.
Габи защо въобще там, Шармин също, Емили - много тъжна картинка е тя.

# 729
Не намирам Натали за красива. Симпатична, максимум. Но поне е естествена, обаче като си отвори устата и почне да мяука...противее жестоко

# 730
Емилито още с влизането си се видя, че е леко момиче. Тя олицетворение за глуповати леки момичета.  Направо не може да спи и откача, ако един ден няма контакт с мъжки полов орган. Сякаш живота и зависи от това. Пълен боклук.

# 731
Обстановката вътре в къщите грам не ми е райска. Опънати чаршафи по диваните, мъжете спят всички в едно помещение, играещо роля на хол-спална-кухня. Не знам как може да се предразположи човек за влюбване в тоя бардак. "Диви и красиви" изглежда изискана продукция, сравнено с това.

# 732
Не знам за каква любов и в какъв рай става въпрос
Давам шанс на 2 епизод,  но...къде си Валерийо, взимам си всички думи обратно, къде си Елена, къде сте колоритни стари участнички Close бтв- първата онлифенс тв

# 733
  • София
Не срещнах май коментари за гардероба на Йовица. Много странни комбинации. Но не следя модните тенденции. Пенко и на мен ми идва глуповат за доктор, не е само притеснението от камерите.

# 734
Гардеробът на Йовица не го пропуснахме.Но да речем, че
много арт хора, смятат за нужно да бъдат забелязвани отдалеч.

Общи условия

Активация на акаунт