🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 741
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 705
  • София /Абсурдистан
Аз не разбрах кого точно го подозират, че е травестит?

# 706
Емили , може и заради асоциацията с Емили Тротинетка, а може просто Неделчо да им напомня за Пацо от ББ..и нали знаете Пацо и Пепи/Пеньо

# 707
Някой знае ли как протичат церемониите на розата по принцип? Като са равен брой мъже и жени как може някой да остане без половинка или просто като в Perfect Match в един момент вкарват още двама от единия пол и така е ясно, че ще си тръгнат двама от този пол?
Идеята е никога да не са равен брой и продуцентите вкарват хора, като се изравнят. Например тази седмица има 8 мъже и 10 жени. Мъжете дават рози. 2 жени си тръгват. Вкарват се още 2-ма мъже и следващата седмица жените дават рози…

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 00:18 от Lilly_85

# 708
Мен ми направи впечатление само неговото включване при разговора за пола на Емито.
Как трябвало да спи поне 8 часа за да се възстанови мускула.
Порових малко за Виктор. Доста интересна птица. Има като бизнес здравословна добавка и афродизиак шоколад. Наистина е в списъка на Форбс 30 под 30. Бил е и преподавател в техническия в София.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 00:23 от Moderator (Nikol)

# 709
Емили.
Най-вероятно Габи е пуснала мухата на Красимир май беше,а той подхвана Неделчо. Целта на Габи е Неделчо да зареже Емили, а Габи да вземе роза от Неделчо, защото иска да остане в предаването и евентуално когато дойдат други мъже може да си хареса някой от тях.
Сред сегашните мъже не е харесала никой и нея никой от тях не е харесал. Реши обаче, че Неделчо е лесна плячка и ще може да го омотае, за да получи роза и да остане.

# 710
  • София
Ще е интересно, ако има сблъсък между Шермин и подобните и  и някой йога/духовен гуру (ех дано, да вкарат такъв).
Винаги ми е било интересно , защо не подберат някой пътешественици/приключенци, алпинисти или поне ултра маратонци, най-малкото ще има интересни разговори.

# 711
Виктор е последвал Благовеста и Киара, така че очаквам и те да влезнат по някое време.
Предстои да влезе и Галена Назърова.

# 712
  • София
Значи ще имаме общо 40 участника (20 мъже и 20 жени).
Бяха показани и 20 годежни пръстена. В американския оригинален формат няма такива неща.
Реално малко преди церемонията на розата вкарват още мъже/жени, но така ги правят нещата, че да има нечетен брой и единият пол да е повече. Първо мъжете дават рози, после жените.
Реално няма награден фонд, нито разни пътешествия и пр. Просто или има любов на финала или не.
Може да спечели една двойка, а могат да спечелят и няколко двойки.
На финала (примерно остават 5 двойки финалисти) ги питат дали ще се разделят, дали ще продължат да се срещат извън шоуто (да се опознаят повече или да си дадат нов шанс извън него) или дали директно ще се обвържат/сгодят (най-голямата победа един вид) и може би за това са тези пръстени.
Не знам нашите как ще го побългарят, но реално ще е някаква комбинация от сезон 4 на Ергенът на Ники Николов и от Диви и красиви.

# 713
  • България
Казаха ми, че Виктор към този момент е продал шоколада с виагра. Joy Дениз ще го лапне, защото е "бизнесмен".

# 714
Цитат
Бил е и преподавател в техническия в София.
Като споменахте това, направих асоциации с онзи измислен политолог Стойчо Стойчев(със средния пръст).
Егоцентризмът и нотките психопатия извират от физиогномиката/очите им и на двамата.

Цитат
Имало анкета горе. Ще гласувам.  Да видим дали Rev. ще познае.
Прочетох, че ще има промени и изненади в хода на предаването, така че нищо не се знае.
Но гледам, че фаворитите ми тук Петър и Филипа водят в анкетата Stuck Out Tongue

# 715
Ще е интересно, ако има сблъсък между Шермин и подобните и  и някой йога/духовен гуру (ех дано, да вкарат такъв).
Винаги ми е било интересно , защо не подберат някой пътешественици/приключенци, алпинисти или поне ултра маратонци, най-малкото ще има интересни разговори.
Че кой духовник или ултрамаратонец би влязъл в “Ергенът” и защо? Кандидатите за такива предавания са специфична група хора, които целят бърза слава с цената на всичко. Спортистите се записват за “Игри на волята”.

# 716
  • България
Жорката от Гривните ще е духовното фейк гуру Joy

# 717
Свършиха ми и на мен лайковете. Да, забравих за двойника на Рълев. Моля за минимално ефирно време за Шермин и Емили. То верно, че сеир се търси, но ми писна само това да дават.
Не знам кой ви прилича на Рълев? Питам, защото няколко пъти чета името "Рълев" тук в темата. На мен нито един от мъжете не ми прилича на Рълев. Нито пък Йовица ми прилича на Алекса, както вчера някой написа...

# 718
  • София
Петър ми заприлича на мен, още в началото като влизаха. Дори не знам в какво точно.

# 719
Реално малко преди церемонията на розата вкарват още мъже/жени, но така ги правят нещата, че да има нечетен брой и единият пол да е повече. Първо мъжете дават рози, после жените.
Ееми ето... откъде са чопнало Мишето за "Диви и красиви" Grinning То най-лесно е да не плащаш лиценз за оригинален формат, а да правиш комбинация от 3 формата и да кажеш "нов български формат".

Общи условия

Активация на акаунт