🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 743
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 750
Скрит текст:
Според  мен Емили играе роля – в синхроните говори свързано. Онова за най-милия жест от мъж към нея било пари на нощното шкафче – амии, за мен си е абсолютна провокация към красавиците от формата. Последната прочетена книга била Пинокио, но я бърка със съветския вариант Буратино. Според мен е агент на продукцията.

Искала да живее на  село, а всички участничнички в реалити формати драпат към София.
Дано наистина е така, в противен случай за мен това момиче има проблем и е там, за да има шут, който да отнесе хейта и, на чиито фон останалите платени жени ще изглеждат нормално.

Нищо не пречи тя наистина да е видна бръмчалка от Страра Загора, но просто да е в роля. Ще видим как ще ѝ се развие кариерата след формата.

За мен Шармин, Габи и прсевдоинтелектуалната Дениз са не по-малко скандални.

# 751
Според  мен Емили играе роля – в синхроните говори свързано. Онова за най-милия жест от мъж към нея било пари на нощното шкафче – амии, за мен си е абсолютна провокация към красавиците от формата. Последната прочетена книга била Пинокио, но я бърка със съветския вариант Буратино. Според мен е агент на продукцията.

Искала да живее на  село, а всички участничнички в реалити формати драпат към София.
Споделям същото мнение. Поведението  е много странно, провокативно и противоречиво, особено с говоренето на синхроните.
Иначе засега сезонът ми е доста забавен.😂

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 10:12 от Анонимен

# 752
Добре заварили в темата Simple Smile
Да дам и аз моите 5 стотинки за това "шоу". Събрали са хора с проблеми от най-различно естество,за да им осигурят ефирния сеир. Смятам че името му трябваше да е " Ергенът - проблеми на горния етаж". 50% от участващите са хора с нереална самооценка, 30% са хора с ментални проблеми, останалите 20% са просто глупави, ама много глупави.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 14:11 от лорелай

# 753
  • София
И на мен Дениз ми се видя по-кротка и улегнала спрямо предния път. Наистина изглежда, като човек, който си е получил уроците и си е взел поуките. Определено е различна и в пъти по-приятна за гледане. Когато отиде на срещата ми беше приятно да я гледам, а преди не можех да я търпя изобщо. Като се усмихне е много чаровна и лъчезарна.
Габи добре е направила, че е намалила устата - така определено изглежда по-добре. Но май си е същата. Очаквам сблъсък между нея и някое от момичетата.

# 754
Емили не пие, май беше сериозна като го казваше? Тоест, възможно е наистина да приема някакви лекарства.

# 755
А, напълно ни е ясно какви ги върши Анна в Дубай. (Не я наричам "Шермин", защото тя не се казва така. Това си е нейна измишльотина и не смятам да й правя кефа, да й навлизам в измисления свят. Доколкото знам, баща й се казва така). Още в Е3 казах, че е пълно дъно, сега това се потвърждава и в ЕЛР. Меркантилна, самодоволна,  самоизтъкваща се... това с петте езика го каза 5 пъти (чудно защо брои и български в тези 5 езика), "как се виждаш от 3 до 5 години" също го каза безброй пъти. А интересно тя как се вижда? От елитна, по-елитна... в Дубай. Много ми е интересно, ако не беше толкова красива и не можеше да разчита на това за доходите си, какво ли щеше да прави? Май щеше да й се наложи да работи и претенциите нямаше да са до небето.  Анчето, Емили, Габи и Дениз са дъното (макар и последната да е по-обрана, досега. Ама да не забравяме Ицо - Стоте манекенки и всички чичковци-богаташи, с които се хващаше).

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 10:20 от diziler

# 756
Ана не е красива въобще, отделно има един тон корекции- то и жаба могат да превърнат в принцеса днешните лекари.

# 757
Ама тази А.Шермин въобще не е красива! Моля ви!

# 758
  • София
Шермин категорично не е красива. Като я дават от далече е по-приемлива, но вчера, когато камерата я даде отблизо, направо ми се отщя да си пия виното. Мисля, че ако се беше пипнала леко, можеше наистина да е красива, но нейните корекции са си тенденциозно направени, за да иглежда, така, както трябва, за е търсена за това, с което се занимава.

# 759
Ето, че
мъжете явно я смятат за красива.

# 760
  • На морето!
И за мен не е красива Ана- кльощава, с огромни либеници, уста, зъби и мигли, научила е някакви фрази от семинарите на Кобилкина и разни други рускини, добавила е най-тъпия въпрос за ХР интервю и наглее на поразия. Не знам защо този примат така си глътна граматиката на интервюто, ако беше някой печен и малко по-умен щеше да я завърти така умело в етюда й, че свят да й се завие... ама не е, тъп е и си заслужава една семпла труженичка да го направи за смях "по телевизора".

# 761
  • София
Бизнесменът със заложните къщи е на почти 40 години. Толкова Шерминки е видял през живота си, толкова са минали през кревата му, че едва ли я вижда, като нещо повече от момиче за забавление. Изобщо не очаквам да й обърне отново внимание, освен, ако не иска да я прекара в ефир, за да се покаже пред цяла България какъв мъжкар е.

# 762
Шермин стои добре на екран, но на живо ще се стресна.

# 763
Всички жени са красиви. Но някои определено не са мой тип (Габи, Анна, Кристина от Е2, дето влезе пак...).
Засега най-много ми харесва Филипа Wink

# 764
Понеже харесвах Даниела от Е3, беше ми обаятелна и приятна, въпреки, че съм сигурно точната и противоположност , за това моля ви не я сравнявайте с това надуваемо , претенциозно същество , въпреки сходството в крайния резултат , нямат нищо общо. Дори в концепцията защо искат много пари

Общи условия

Активация на акаунт